'Беше ужасно.' Джоан Ривърс веднъж опитваше как нейната среща умира, докато той вечеря с нея

Джоан Ривърс веднъж се е сблъскала с нещастна ситуация, когато датата й умира точно в средата на вечерята. Покойният комик веднъж отвори за преживяването и успя да вкара хумор в цялата работа.

Смъртта на Джоан Ривър през 2014 г. беше сърцераздирателна за нейните фенове. Комикът беше привлякъл любов и обожание или много благодарение на нейната забранена комедия и нейната откровеност. Считаха я за истинска легенда.

Тя личен живот също беше очарователно. Авторът Лесли Бенетс се задълбочи в тази област от живота на Джоан в книгата си Последно момиче преди магистралата: Животът, любовта, загубите и освобождението на Джоан Ривърс.В един интервю, Лесли разкри, че самата комедия призна, че не е била вярна на съпруга си Едгар. Тя каза, че Джоан Ривърс и Джони Карсън са се хвърлили в някакъв момент, а Джоан е била свързана и с други мъже, включително Робърт Мичъм и Джон Ф Кенеди.Датата на Джоан Ривърс почина, когато вечеряха

Джоан беше жизнена и позитивна жена до самия край. Дори когато остаряваше, това не й попречи да ходи на срещи и да живее живот. За съжаление, едно от гаджетата на Джоан Ривърс в крайна сметка я постави в травматичен сценарий.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоан Ривърс (@joanrivers) на 13 ноември 2019 г. в 8:54 ч. PST

Докато говорех на Шоуто на Хауърд Стайн , телевизионната личност се отвори за преживяване на запознанства, при което мъжът, с когото беше, почина там в ресторанта.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоан Ривърс (@joanrivers) на 4 септември 2019 г. в 9:10 ч. PDT'Беше ужасно', каза Джоан, докато тя обясняваше, че са били точно в средата на вечерята и са си прекарали чудесно, когато мъжът просто е отпуснал

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоан Ривърс (@joanrivers) на 29 август 2019 г. в 9:11 ч. PDT

Трябваше да се обадят на фелдшерите и тя също се свърза със семейството на мъжа, за да ги уведоми за ситуацията.

Въпреки че по това време инцидентът би бил далеч от забавен, Джоан показа бързите си комедийни умения, като вкара малко хумор в историята си. И това, което би могло да бъде наистина тъжна приказка, в крайна сметка разсмя много хора.

Сложният брак на Джоан Ривърс

Вторият съпруг на Джоан Ривърс беше Едгар Розенберг. Двойката се ожени през 1965 г., след като се срещна в Ню Йорк.

Техният 22-годишен брак имаше своите възходи и падения. В интервю от 2012 г. с Хауърд Стърн, Джоан призна, че няколко пъти е била невярна на съпруга си. Еджър почина през 1987 г., четири дни след като тя го помоли за раздяла.

Джоан Ривърс живееше наистина очарователно. Тя беше известна и обичана със своята увереност и способност да прави нещо хумористично. Тя разсмя хората докрай със забавните си лудории Модна полиция . Нейната забавна личност, истории и цялостен чар са някои от нещата, които хората все още пропускат за нея.

Знаменитости Джоан Ривърс
Популярни Публикации