Трудно е да се разпознае „Най-голямото бебе в света“, тъй като той израсна да бъде добре изглеждащ мъж

Лори Стренкерт изпадна в паника, когато нейното момченце Зак, тежащо впечатляващите 10 килограма при раждането, спечели изумителните 58 килограма само за 17 месеца от рождения си ден.

За разлика от миналите векове, малко наедрялост вече не е свързано с добро здраве. Затлъстяването сега е голяма медицинска грижа - може би с основателна причина.

ТоCreative Images / Shutterstock.comНе на последно място, защото е почти сигурно, че ще доведе до поредица от усложнения в дългосрочен план, затлъстяването е нещо, за което трябва да се притеснявате.Историята на Зак

Ето защо не е изненадващо, че Лори Стренкерт изпадна в паника, когато момченцето й Зак, тежащо впечатляващите 10 килограма при раждането, спечели изумителните 58 килограма само за 17 месеца от рождения си ден.

То Шоуто на Джери Спрингър / YouTubeЗак продължи да наддава с тревожни темпове през следващите години, достигайки точката от 135 паунда до четиригодишна възраст.

То СОБСТВЕН / YouTube

В крайна сметка момчето стоеше на огромни четири фута височина, която беше няколко пъти по-висока от нормата за момче на тази възраст. По това време лекарите се мъчеха да предложат жизнеспособно обяснение за бързия растеж на момчето, тъй като направените от тях анализи се оказаха безполезни.То СОБСТВЕН / YouTube

Едва докато Зак навърши 15 години, накрая му беше поставена диагнозата синдром на Симпсън-Голаби-Бехмел, рядко и нелечимо вродено разстройство, причинено от генетична мутация в ДНК на индивида. Болестта причинява множество усложнения и дори може да намали продължителността на живота.

Независимо от синдрома, Зак продължи да живее нормален живот, ходеше на училище и мечтаеше да намери своя метър като адвокат.

Къде е той сега?

Въпреки че в този момент има известна липса на информация както за параметрите на Зак, така и за здравето му, може да се каже поне, че той е жив и рита, ако извините този анахронизъм.

Той израсна до такъв страхотен и красив мъж!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Родителите скриват пола на бебето на 17 месеца, като се позовават на Малката като „Те“: „Не се опитваме да ги направим каквото и да било“

Популярни Публикации