Официално е: ‘L.A. Актьорът „Law“ и „Outlaw“ Джими Смитс се завръща в света на правната драма в „Bluff City Law“

Последни актуални новини Официално: ‘L.A. Актьорът „Law“ и „Outlaw“ Джими Смитс се завръща в света на правната драма в „Bluff City Law“ на Fabiosa

Можете ли да повярвате, че минаха двадесет и пет години, откакто се сбогувахме с Закон Л.А. ? Трудно беше да не виждаме Джими Смитс на нашите телевизионни екрани толкова дълго време. Но чакането приключи за Джими, тъй като той се завръща в нов сериал Закон за блъф града.

То L.A. Law (1986) / 20th Century Fox TelevisionНеговата кариера

Джими Смитс е американски актьор, известен най-вече с легендарните си роли на адвокат Виктор Сифуентес в правната драма Закон Л.А., и детективът от Ню Йорк Бой Симоне в полицейска драма NYPD Синьо.

То L.A. Law (1986) / 20th Century Fox TelevisionС кариера, продължила десетилетия, Джими се появява в няколко други сериала и филма. Актьорът е спечелил няколко номинации за Еми за изпълнението си и е печелил наградата ALMA два пъти.

Обратно към правна драма

След като участва в LA закон, извън закона, и драма на Белия дом Западното крило актьорът Джими Смитс най-накрая се завръща на малкия екран.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Bluff City Law (@nbcbluffcitylaw) на 12 август 2019 г. в 14:45 ч. PDT

Smits се завръщат в света на правната драма Закон за блъф града. Спечелилият награди актьор, говорейки за завръщането си в правната телевизионна драма, каза: „Имаше много размисли [да се направи] Опитвате се да вземете най-доброто от опита, който сте имали.“

Актьорът също така каза, че неговият герой Илия Стрейт в новото шоу няма същия отскок в неговата стъпка като ролята, в която е играл Закон Л.А.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Bluff City Law (@nbcbluffcitylaw) на 17 юни 2019 г. в 11:30 ч. PDT

NBC’s нова правна драма следва адвокатите на елитна фирма в Мемфис, която е специализирана в най-противоречивите знакови дела за граждански права. Шоуто е създадено от Дийн Георгарис и Майкъл Агилар и по сценарий на Георгарис.

Подобната му дъщеря

The Закон Л.А. звезда беше женен за любимата си гимназия, Барбара Смитс, около седем години. За съжаление, Барбара почина през 2019 г. от усложнения на пневмония. Двойката има две прекрасни деца - Тайна и Хоакин.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от тaιna ѕмιтѕ-вeaѕley (@taismits) на 9 юли 2017 г. в 14:03 ч. PDT

Дъщеря му Тайна Смитс-Бийзли вече е пораснала жена и определено е наследила добрия външен вид от известния си баща. Тя е толкова красива и изглежда точно като татко!

Настройте се всеки понеделник от 23 септември по NBC, за да видите сами новото шоу на Джими Смитс!

Популярни Публикации