Край е: 56-годишният Джони Деп прекратява връзка с 24-годишната приятелка на танцьорката Полина Глен

Джони Деп и приятелката му Полина са започнали да се срещат в началото на 2019 г. За съжаление връзката е приключила по разбираема причина, тъй като Полина бяга в родината си в Русия.

Джони Деп предизвика слухове, че нещата с новата му приятелка се нажежават в началото на 2019 г.

Източник каза на UK DailyMail по времето, когато нещата станаха доста сериозни между холивудската суперзвезда и приятелката му, която е с 30 години по-млада от него.Съобщава се, че Джони и неговата руска лейди Полина Глен вече говореха за брак, тъй като се съобщава, че танцьорката go-go се е преместила в имението на гаджето си на актьора на булевард Сънсет.Беше вълнуващо време за актьора, който не беше романтично свързан с никого след развода му с актрисата Амбър Хърд е финализиран през 2017г.

ТоГети изображения / Идеално изображениеВръзката на Джони и Полина изглежда върви перфектно, тъй като двойката се срещна на парти в Лос Анджелис, но за съжаление любовта им не продължи.

Приятелката на Джони Деп прекратява връзката

След като се срещат няколко месеца, двойката вече се обади, че се отказва.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от POLINA GLEN (@polinaglen) на 4 септември 2019 г. в 11:38 ч. PDTDailyMail съобщи, че 56-годишният Джони и 24-годишната Полина са решили да тръгнат по различен път, след като танцьорката е почувствала, че вече не може да се справи с вниманието на излизащите с филмовата звезда.

Запознати казаха пред изданието, че Полина не само е сложила край на нещата с известния си приятел, но също така се е върнала в родината си в Русия, където според нея тя държи главата си надолу.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от POLINA GLEN (@polinaglen) на 12 ноември 2019 г. в 9:41 ч. PST

Когато бяха заедно, двойката се справи със слуховете, че тя е само с него заради парите. Независимо от това те запазиха живота си на срещи. Но според един източник:

Нивото му на знаменитост и продължаващата му битка с Амбър нараснаха твърде много за нея.

Реакции на разпадането на Джони Деп през 2019 г.

Феновете споделиха отзивите си за връзката на Джони и последвалата раздяла с Полина.

Не всички връзки са предназначени да продължат и ясно, те двамата разбраха, че времето не е подходящо за тях. Въпреки това подкрепя Джони, че се е извел там след развода си. Въз основа на тези съобщения той се опита да даде на любовта още един шанс.

И така, да се надяваме следващият му скок във връзката да е траен.

Джони Деп Връзки
Популярни Публикации