Свърши се! „Да хванеш хищник“ Бракът на Крис Хансен приключва 7 години след аферата му

Последни новини Край! „Да хванеш хищник“ Бракът на Крис Хансен приключва 7 години след аферата му с Фабиоза

Да хванеш хищник звезда, греховете на Крис Хансен най-накрая го настигнаха. Съпругата му на 30 години, Мери Джоан, е прекратяване на брака им .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Крис Хансен (@officialchrishansen) на 24 декември 2018 г. в 20:16 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 5 скрити знака, че вашият мъж може да ви изневерява

Афера и лъжи

Двойката се опита да се задържи в продължение на години след измамния скандал на Хансен. През 2011 г. той беше заловен да има връзка с базираната във Флорида журналистка Кристин Кадел.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Крис Хансен (@officialchrishansen) на 16 април 2015 г. в 23:04 ч. PDTКадел се отвори за аферата което продължило 4 месеца през 2013 г. Тя твърди, че Хансен е излъгал нея и съпругата му. The NBC Анкор я уверява, че бракът му е приключил, преди връзката им да започне.

Многострадална съпруга подава молба за развод

Накрая изглежда, че Хансен получава тайното си желание. Според доклад на Онлайн радар, Мери Джоан подаде молба за развод през юни 2018 г., като заяви, че бракът им се е разпаднал безвъзвратно. Това се случва на фона на съобщения, че са били да живеят разделени за известно време .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Крис Хансен (@officialchrishansen) на 12 март 2018 г. в 5:36 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Клои Кардашиян най-накрая разкрива как тя и Тристан Томпсън са преодолели измамата му

Двойката има две деца и Мери Джоан иска Хансен да плаща издръжка. Съдебните документи разкриват също, че тя настоява имотите и дълговете им да бъдат споделено справедливо между тях.

Има ли проблеми с парите?

Междувременно Хансен беше арестуван само преди дни. Сразените NBC домакинът беше хванат да издава лоши чекове, след като направи покупка от около 13 000 долара.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Крис Хансен (@officialchrishansen) на 12 май 2015 г. в 23:12 ч. PDT

TMZ също така съобщава, че на баща на двама е наредено да евакуира дома си в Манхатън, след като е паднал обратно при плащането на наеми. Надяваме се, че той ще намери начин да постигне равновесие.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Известни жени, които игнорираха отношенията на съпрузите си и избраха да поддържат семействата си заедно

Популярни Публикации