„Доста зашеметяващо!“: Хората онлайн са любопитни защо Уопи Голдбърг има само датирани бели мъже

Последната актуална новина „Доста зашеметяващо!“: Хората онлайн са любопитни защо Уопи Голдбърг е срещал само бели мъже във Фабиоза

Гледката водеща и актриса Упи Голдбърг доста пъстър любовен живот !ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Упи Голдбърг се бори със зависимостта и дислексията, но победи всички шансове и стана най-високо платената актриса през 90-теТя е била се жени три пъти , и трите й брака не продължиха. Най-дългият й брак е първият (6 години) с Алвин Мартин. Единствената дъщеря на Вупи е неговото дете.

След като актьорската й кариера стартира, Уупи имаше няколко високопоставени връзки с актьори, включително Франк Лангела, Тимъти Далтън и Тед Дансън .Ако погледнете момчетата, с които Вупи е излизал или е бил женен, няма как да не забележите един модел.

Хората в интернет задават въпроси

Разглеждайки всички известни романтични връзки на Упи, се появява ясен модел: тя има нещо за белите момчета.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от 80s / 90s / 00s и т.н. (@stylingitvintage) на 5 март 2019 г. в 5:53 ч. PST

Интернет изобилства от въпроси за неизменните предпочитания на актрисата. Като пример ето въпрос, публикуван от анонимен потребител на Yahoo! Отговори :

Защо Whoopi Goldberg излиза само с бели мъже?

Това е доста зашеметяващо, всичките й връзки, датиращи поне от 1973 г., са били с бели мъже. Единствената й дъщеря е бирациална, защото баща й е бял. Защо тя харесва само бели мъже?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Той щеше да се ожени за нея“: Патрик Суейзи твърди, че е влюбен в неговия „Призрачен“ съ-звезда Упи Голдбърг

Да, вярно е, че Упи има ясни предпочитания, но тя вече го е обяснила поне веднъж и нейното обяснение е напълно логично.

Упи за това, защо предпочита бели мъже

Не, това не е имплицитен расизъм, комплекс за малоценност или нещо друго. Въпросът е да се чувствате комфортно и да сте на едно ниво с партньора си.

Вупи веднъж каза Newsweek че е ходила с чернокожи, но не се е получило:

Излизал съм с чернокожи мъже, но една жена с власт е проблем за всеки мъж, но особено за чернокож, защото им е трудно да получат власт.

Разбирам това, но трябва да имам живот, а това означава да излизам с мъжете, които искат да излизат с мен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WhoopiGoldberg (@whoopigoldberg) на 11 февруари 2019 г. в 10:42 ч. PST

Очевидно черните мъже, с които Вупи се е срещала, са били сплашени от нейния статут на знаменитост.

Достатъчно надеждно ли е нейното обяснение?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Упи Голдбърг обяснява защо трябва да се кандидатирате, ако вашият партньор каже „Попълни ме“

Популярни Публикации