„Много е трудно!“: Какво наистина мисли Крис Джъд за обречения си брак с Дженифър Лопес?

Последната актуална новина „Много е трудно!“: Какво наистина мисли Крис Джъд за обречения му брак с Дженифър Лопес? на Фабиоза

Дженифър Лопес се сгоди за бившия играч на MLB Алекс Родригес този март и изглежда, че са много щастливи и влюбени. Но преди да се срещне с Алекс, Джен нямаше късмет в любовния живот.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дженифър Лопес (@jlo) на 2 април 2019 г. в 10:48 ч. PDTСлед катастрофалния си първи брак, J.Lo започва да се среща с танцьорка и хореограф Крис Джъд. Те се срещнаха на снимачната площадка на Jen’s Любовта не струва нищо музикален видеоклип и веднага се влюбих. Вихреният им роман доведе до предложение и двамата се ожениха през 2001 г., само месец след сгодяването.За съжаление семейното им щастие не продължи. Дженифър подаде молба за развод само след 9 месеца брак и според съобщенията трябваше да поиска 14 милиона долара при развод.

Гети изображения / Идеално изображениеНо наистина ли бракът беше толкова лош, колкото пресата се опитваше да го представи? Крис дълго пазеше мълчание, но после най-накрая реши да разкаже своята страна на историята.

Как Крис си спомня брака си с Дженифър

В интервю с Ние седмично , Крис, който оттогава се е оженил повторно и е посрещнал дете, най-накрая заговори за своя силно рекламиран брак и последващия развод с Дж.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Cris Judd (@cjudd) на 15 юли 2017 г. от 21:05 ч. PDTТой призна, че бракът не е разходка в парка, но не защото той или Джен имат проблем. Крис си спомни:

Знаете, че е много трудно. Поверителността ви е нарушена. Вече не сте нормален човек.

[Сватбата ни] беше цирк. Мисля, че няколко души бяха арестувани, опитвайки се да се изкачат на планина ... опитвайки се да се промъкнат. Всъщност наехме въздушното пространство.

Гети изображения / Идеално изображение

Бракът се разпадна под натиска да бъде винаги следван и винаги наблюдаван. Когато сте женен за суперзвезда, поверителността е лукс! Крис каза:

Трябва да го вземеш и да го приемеш и да го прегърнеш. След като спрете да се борите с него, той се изглажда. Ако се опитате да запазите тази поверителност, това ви побърква и затова хората се чупят.

Що се отнася до това защо не са могли да спасят брака, Крис не обвинява себе си или J.Lo. Той каза:

За съжаление просто не се получи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Iconic Looks (@iconic_styles_forever) на 21 февруари 2019 г. в 22:05 ч. PST

Какво мисли Дженифър за това? Очевидно тя не се обижда срещу бившия си. След развода тя описа Крис като „приятелка“ и „невероятен човек“.

С Крис не се получи, защото не беше точното време и правилното състояние на ума. Каза Джен в интервю за Harper’s Bazaar :

За мен пътуването във връзката беше много нагоре и надолу. Но това не беше свързано с никой друг, освен с мен - ставаше дума за това, че ме разбрах. Докато не се научите да обичате себе си, не можете напълно да обичате [някой друг] по начин, който е чист и истински.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от BAZAAR на Harper (@harpersbazaarus) на 9 януари 2019 г. в 5:04 ч. PST

В наши дни и Дженифър, и Крис са доволни от други хора. Реквизит към тях, за да се справят грациозно с разделянето им!

Популярни Публикации