Последните дни на Джаки Кенеди, разкрити от близка приятелка Карли Саймън: Тя беше „възторжена“ и „красива“

Певицата Карли Саймън, която беше една от близките приятелки на Джаки Кенеди, разказа за последните моменти на бившата първа дама. Певицата имаше какво да каже за това.

Жаклин Кенеди Онасис беше вдовица на бившия президент Джон Кенеди. Тя беше емблематична фигура в политическата история на САЩ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джон Фицджералд Кенеди (@ camelot.kennedy) на 22 октомври 2019 г. в 22:24 ч. PDTЖаклин Кенеди, която в народите е наричана Джаки Кенеди, почина през 1994 г. поради рак на лимфната система. Тя беше на 64 години, когато почина.

Последните дни на Джаки Кенеди

25 години след смъртта на Джаки, певицата Карли Саймън разкри за това какви бяха последните моменти на Джаки.

В интервю за NBC 74-годишната Карли, която беше близка приятелка на Джаки, даде емоционално интервю, където си спомни бившия ФЛОТУС в последните си моменти.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @moimoibcn на 23 октомври 2019 г. в 4:40 ч. PDT

Говорейки пред NBC, Карли каза:

В мозъка ми е запечено как изглеждаше. Беше толкова очарователна и носеше този малък шал на кърпичка, шал от пейсли на главата си и изглеждаше толкова красива и толкова царствена и така накрая у дома.Карли, известна с хитовата си песен Толкова си суетен , веднъж сподели силно приятелство с Джаки. В новата й книга Докоснат от слънцето: Моето приятелство с Джаки , изпълнителят на песни даде повече подробности за нея и специалната връзка на Джаки.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Женския свят днес (@ womensworld2day) на 22 октомври 2019 г. в 6:32 ч. PDT

Тя пише, че въпреки че тя и Джаки имат различен произход и опит, те някак успяха да създадат приятелство, което да продължи последното десетилетие от живота на бившата първа дама.

Дрехи на Джаки Кенеди

Смъртта на Джаки повлия силно на двете й деца Каролайн и Джон. Смъртта й също означаваше, че след това трябваше да подредят имението и други вещи, включително дрехите.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kennedyesque (@thekennedys_americanoriginals) на 14 октомври 2019 г. в 2:09 ч. PDT

В книгата America's Reluctant Prince: The Life of John F. Kennedy Jr. . от Стивън М. Гилън, дизайнерът Валентино Гаравани веднъж се обърна към Джон, за да попита какво се е случило с всички дрехи, които е направил за Джаки през годините.

Очевидно Джон и Каролайн бяха избрали да дадат дрехите на манастир, тъй като казаха, че не могат да понесат да вървят по улицата и да видят някой, облечен в дрехите на покойната им майка.

Джаки КенедиГети изображения / Идеално изображение

Името на Джаки Кенеди е това, което никога няма да бъде забравено. Тя беше смелата вдовица, която изкова на фона на интензивен контрол, след като съпругът й беше убит. Години по-късно тя продължи напред, но все още остава доста икона за онези, които я следиха.

И от разкритията, направени от Карли, тя беше красавица, която остана грациозна до самия край.

Знаменитости Първа дама
Популярни Публикации