Джейдън Смит и приятелката му Одеса Адлон отиват на абитуриентски балове в съвпадащи тоалети

- Джейдън Смит и приятелката му Одеса Адлон отиват на абитуриентски балове в съвпадащи тоалети - Знаменитости - Фабиоза

Джейдън Смит се превърна в модна икона за много тийнейджърки. Отначало той изненада всички с обличане на рокля на гимназиално събитие, сега изглежда модерно в умен костюм.

Джейдън носеше бяла пола с дължина до прасеца с дълъг черен връх върху кльощави черни клинове на абитуриентския бал на Амандла Стенберг през 2015 г. Той завърши външния си вид с черни маратонки и ръкавици без пръсти.gettyimagesНо за абитуриентския бал на своята приятелка Одеса Адлон той избра по-традиционен външен вид. Той се включи в Twitter, за да сподели снимка на него и Одеса от вечерта, облечена с главата до петите в черно. Двойката представи модерна версия на дрехи за комплекта Gen-Z.

Визията беше съгласувана в цвят с Одеса, облечена в искрящо черна пола и съвпадащ покрит с пайети кроп топ, а Джейдън имаше спортен смокинг. 18-годишният Нашвил актриса завърши външния си вид с дръзка червена устна.

Смит надписа снимката с:

Отидохме на абитуриентски бал, тази картина описва опита.gettyimages

Джейдън е известен с неясните си мисли, но този път, изглежда, дори приятелката му не е разбрала чувството зад надписа, когато тя попита:

'какво означава това?'

Наскоро сестрата на Джейдън Уилоу разкри за борбите си с изображението на тялото. Тя разкри:

Аз, в моя собствен живот, с който се борих, по-извитите жени и по-извитите момичета винаги са получавали повече внимание от момчетата, които съм харесвал, и в крайна сметка съм се срещал с момчетата, които съм харесвал.

Публикация от ≠GWEELOS≠ (@willowsmith) 13 март 2017 г. в 4:52 PDT

Публикация от ≠GWEELOS≠ (@willowsmith) 1 ноември 2015 г. в 9:27 PST

Уилоу призна, че това я кара да се чувства по-малко желана. Но тя се съгласи, че всеки иска това, което няма.

Популярни Публикации