Джеймс Алън Маккюн: Филми и нетна стойност на „Безсрамната“ звезда

Освен „The Walking Dead“, Джеймс Алън Маккюн се появява в редица филми и телевизионни предавания. Но каква е неговата нетна стойност и има ли приятелка?

Мнозина биха разпознали Джеймс Алън Маккюн като актьор, който се появи в изключително популярни телевизионни предавания като Живите мъртви и Безсрамно . Ако сте фен на неговия талант и искате да научите повече за него, то тази статия е за вас.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Алън Маккюн (@jallenmc) на 12 януари 2020 г. в 18:53 ч. PSTФилми на Джеймс Алън Маккюн

Джеймс Алън Маккюн, Джими в Живите мъртви , е започнал актьорската си кариера като тиинейджър. На 15 години той участва в драматичен клуб, наречен „Echostage“ в гимназията си в Атланта. Маккюн участва в достатъчно пиеси, за да осъзнае, че мечтата му е да изведе нещо, което обича да прави, на професионално ниво.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Алън Маккюн (@jallenmc) на 23 декември 2018 г. в 13:13 ч. PST

Когато завършва гимназия, Джеймс се опитва в музикален театър в родината си, преди да потърси телевизионна работа, която успешно намира. Най-добрите филми и телевизионни предавания на Джеймс Алън Маккюн включват:  • Снич;
  • Вещица Блеър;
  • Роден край;
  • Историята на Анна Никол.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Алън Маккюн (@jallenmc) на 14 февруари 2020 г. в 11:14 ч. PST

Джеймс е все още млад, така че има достатъчно време да стане голяма холивудска звезда. Сигурни сме, че ще чуем повече за новите му актьорски проекти в бъдеще.

Нетната стойност на Джеймс Алън Маккюн

Освен актьорско майсторство, Маккюн се появява в редица уеб сериали. Той е изпълнителен продуцент на The Gus & Eddy Podcast и продуцент на американска комедийна трупа в YouTube, наречена Sugar Pine 7. Той също има собствен канал в YouTube .Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Алън Маккюн (@jallenmc) на 15 януари 2020 г. в 17:23 ч. PST

Към април 2020 г. Маккюн е на почти 30 години, но актьорските и уеб постижения му помогнаха да спечели доста впечатляваща нетна стойност. Според Trend Celebs Now , през 2019 г. състоянието му се състоеше някъде около $ 1 милион - $ 5 милиона.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Алън Маккюн (@jallenmc) на 21 август 2019 г. в 12:50 ч. PDT

Смята се, че неговият канал в YouTube сам му помага да печели около $ 187 - $ 1,12 000 годишно, но по-голямата част от доходите му идват от актьорска работа.

Личният живот на Джеймс Алън Маккюн

Има ли Маккюн с кого да сподели малкото си богатство? Не в момента. Не знаем много за настоящото състояние на любовния му живот но той излизаше Меган Голдсмит и Хана Лепси в миналото.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Алън Маккюн (@jallenmc) на 12 септември 2018 г. в 16:40 ч. PDT

Джеймс също беше замесен с колегата си в YouTube Мими Торес. Може би Джеймс Алън МакКун има приятелка, но той реши да запази връзката си частна.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Алън Маккюн (@jallenmc) на 5 ноември 2018 г. в 18:34 ч. PST

Вярваме, че Джеймс е едва в началото на кариерата си. Вероятно ще разшири аудиторията си в YouTube в бъдеще, но искрено се надяваме, че той ще се съсредоточи повече върху актьорската игра, тъй като е много талантлив човек!

Знаменитости
Популярни Публикации