Нетната стойност на Джеймс Маслоу: Звездата „Big Time Rush“ е спечелила малко богатство през 20-те си години

Джеймс Маслоу спечели слава след участието си в „Big Time Rush“. Изминаха 7 години от края на хитовото шоу на Nickelodeon, но Маслоу не спря да върви по пътя към успеха. Той се появява в редица филми и издава още повече песни. Но каква е нетната стойност на Джеймс Маслоу?

Много Никелодеон феновете биха разпознали Джеймс Маслоу като тийн звезда от Big Time Rush . Изминаха 12 години от дебюта му на екрана, но какво е постигнал през цялото това време?Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Маслоу (@jamesmaslow) на 31 януари 2018 г. в 9:29 ч. PST

Нетната стойност на Джеймс Маслоу

Роденият в Ню Йорк и израснал в Калифорния, младият Маслоу прави първите си стъпки в посока на шоубизнеса, когато е едва 6-годишно момче. Започва да ходи на уроци по пеене и се присъединява към детския хор в Сан Диего.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Маслоу (@jamesmaslow) на 30 декември 2019 г. в 13:00 ч. PST

Но пеенето не беше единствената му страст. През 2008 г. младата звезда се появи по телевизията за първи път в епизод на iCarly на Никелодеон . Година по-рано Маслоу се явява на прослушване за участие в Никелодеон Ново шоу Big Time Rush но получи положителен отговор 2 години по-късно.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Маслоу (@jamesmaslow) на 5 октомври 2017 г. в 15:58 ч. PDT

Оттогава той създава същинска група със своите звезди, съчетавайки телевизия и певческа кариера в едно. Появява се и в много други филми и телевизионни предавания. Филмите на Джеймс Маслоу включват :

  • Лекарствата на моето гадже;
  • Art Show Bingo;
  • Ергенски лъвове;
  • Любов изключително;
  • Wild for the Night.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Маслоу (@jamesmaslow) на 27 февруари 2020 г. в 14:52 ч. PST

Маслоу все още продължава кариера в музиката. Въпреки че последното му турне беше през 2018 г., Джеймс работи по нов проект от 2019 г. Той създаде нова група LTX в сътрудничество с продуцент Юджийн Угорски.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Маслоу (@jamesmaslow) на 6 юни 2018 г. в 11:56 ч. PDT

Джеймс също е много добър танцьор. През 2014 г. той участва в Танцувам със звездите и зае четвърто място. И така, с всички тези впечатляващи начинания в кариерата, какво е Нетната стойност на Джеймс Маслоу ? Смята се, че той е спечелил 6 милиона долара, което не е лошо за 29-годишен!

Кой е Джеймс Маслоу, който се среща през 2020 г.?

Знаейки колко тесто има Джеймс Маслоу, въпросът е на кого го харчи освен себе си. Казват, че Маслоу е излизал актрисите Миранда Косгроув и Халстън Сейдж, но тези връзки не продължиха повече от 2 години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Маслоу (@jamesmaslow) на 4 февруари 2020 г. в 10:12 ч. PST

В момента красивият младеж не е неженен. Той се среща с модела Кейтлин Шей Спиърс от 2019 г. и, съдейки по снимките на двойката, изглежда, че са много щастливи заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Маслоу (@jamesmaslow) на 30 януари 2020 г. в 13:25 ч. PST

Джеймс Маслоу има всичко, за да постигне още по-голям успех, отколкото вече има, така че нека му пожелаем всичко най-добро в кариерата и начинанията на личния му живот. Сигурни сме, че ще чуваме повече за него в бъдеще!

Знаменитости
Популярни Публикации