Пътят към славата на Джейми Брюър: Как момиче със синдром на Даун стана търсена актриса

Последни новини Джейми Брюър Пътят към славата: Как момиче със синдром на Даун стана търсена актриса на Fabiosa

Раждането на дете с генетични аномалии може да бъде изпитание за родителите, но от тях зависи дали детето ще достигне своя най-голям потенциал. Днес хората със синдром на Даун разбиват множество стереотипи. Задават спортни рекорди , се появяват на модните подиуми , и станете лица на козметични марки . Разбира се, техните постижения не свършват до тук.

Публикация от Jamie Brewer ️ (@itsmemsjamiebrewer) 18 септември 2016 г. в 9:48 PDTНаправих Джейми Брюър Родителите знаят, че тя ще стане търсена актриса? Вероятно не. Вярваха ли, че дъщеря им ще успее да разгърне потенциала си? Очевидно да, и те положиха големи усилия да го постигнат.Публикация от Lana’s Coven (@lanabananascoven) 5 Фев 2019 в 11:47 PST

Джейми е роден през 1985 г. и винаги е проявявал интерес към много видове изкуство. По-специално тя харесва театрални представления и кино. Джейми се присъединява към първото си студио през 1999 г., когато е в гимназията. Погрешно е да се смята, че децата с такава диагноза могат да получат образование само у дома. Тя се опита в комедии, драми, мюзикъли и импровизации и в крайна сметка се озова в Театърът и училището Groundlings .Публикация от Jamie Brewer ️ (@itsmemsjamiebrewer) 3 Фев 2017 в 3:39 PST

Телевизионните зрители може да я познаят от ролята на Аделаида Лангдън в първия сезон на антологичния сериал Американска хорър история , който се появи на екраните през 2011 г. Характерът й беше сложен: тя играе момиче, което трудно влиза в обществото и има проблеми със собствената си майка. По-късно Брюър също участва в 3, 4, 7 и 8 сезон.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Човекът превръща сина си със синдром на Даун в супергеройПубликация от feminist witch (@feministwitch_) 18 октомври 2018 г. в 4:27 PDT

Публикация от American Horror Story (@ahs.queenx) 11 Фев 2019 в 7:00 PST

Джейми стана първото момиче със синдром на Даун, което мина по червения килим на седмицата на модата в Ню Йорк за дизайнерката Кари Хамър. Това преживяване беше огромно: свидетелства не само за промените в стандартите за красота, но и за възможните хоризонти, открити за жените с увреждания.

Публикация от Kehlani Angelia (@s4tans_h0pe) 3 Дек 2018 в 9:57 PST

Брюър не спря само по телевизията. InsideEdition съобщава, че тя е първата актриса със синдром на Даун, спечелила главната роля в професионална театрална постановка на голямата сцена.

Ключът е да слушате кой сте. Важен е гласът и сърцето ви.

Публикация от Jamie Brewer ️ (@itsmemsjamiebrewer) 13 Дек 2016 в 10:31 PST

Публикация от Jamie Brewer ️ (@itsmemsjamiebrewer) 13 Дек 2015 в 4:32 PST

Трудно е да не се съгласите с Джейми: увреждането не е причина да смятате човек за по-нисък. След като постигна значителен успех, Брюър полага много усилия, за да вдъхнови другите. Тя е чест участник в популярни токшоута и активен защитник на хората с увреждания. Актрисата вярва, че всеки човек има талант и никой не може да ви попречи да го развивате и изпълнявате.

Публикация от Jamie Brewer ️ (@itsmemsjamiebrewer) 5 ноември 2017 г. в 7:14 PST

Джейми насърчава всички да използват вашата отличителност и никога да не се отказват, защото всяко несъвършенство може да се превърне във ваше достойнство.

Публикация от Jamie Brewer ️ (@itsmemsjamiebrewer) 18 август 2016 г. в 2:46 PDT

Публикация от Jamie Brewer ️ (@itsmemsjamiebrewer) 18 август 2016 г. в 1:45 PDT

Оптимизмът и постоянното саморазвитие на Брюър дават надежда, че подценените хора ще имат възможност да излязат от сянката. Историята на Джейми, както и много други от този вид, е невероятно вдъхновяваща, защото ако тя е постигнала такъв успех, и други със сигурност могат да го направят! Какво мислиш за това?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Разрушаване на стереотипите: Нападаната жена става първата учителка със синдром на Даун в страната си

Популярни Публикации