Джейми Фокс, Марк Уолбърг Комфорт Дуейн Джонсън, докато споделя причината за смъртта на баща си

Актьорът Дуейн 'Скалата' Джонсън разкри за причината за смъртта на баща си и приятелите му се събират зад него. Някои знаменитости предлагат своите мили думи, за да го утешат.

Дуейн 'Скалата' Джонсън преживява труден момент в момента, но приятелите му са там, за да му помогнат.

Трагична загуба

Смъртта на Роки Джонсън беше източник на сърце за много хора, включително известния му син Дуейн 'Скалата' Джонсън.Бащата на актьора, известен също като Роки 'Soul Man' Джонсън беше съобщава да е починал на 75-годишна възраст. Той си изгради незабравима кариера като борец и скоро стана Зала на славата на WWE.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от therock (@therock) на 17 януари 2020 г. в 8:01 ч. PST

Бащата на Дуейн Джонсън се оттегля от борбата през 1991 г. и посвещава времето си на обучение на сина си, който сега е станал звезда в света на развлеченията.Говорейки с феновете си

В сърцераздирателно видео което сподели на страницата си в Instagram, Дуейн се задълбочи в чувствата си към смъртта на баща си и разкри какво доведе до него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от therock (@therock) на 30 декември 2016 г. в 10:15 ч. PST

В 8-минутното видео той говори за това колко внезапна е смъртта на Роки и че никога не е имал шанса да се сбогува.Бих дал всичко точно сега, за да го прегърна и да го целуна, преди да премине и просто да му благодаря, обичам те и те уважавам. Но не успях да кажа това.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от therock (@therock) на 19 януари 2020 г. в 11:51 ч. PST

Скалата също говори за причината за смъртта на баща си, като каза, че Роки не се е чувствал добре от известно време, докато се бори със „настинка и инфекция“.

Във вторник той получи така наречената дълбока венозна тромбоза, която по същество представлява кръвен съсирек в крака.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от therock (@therock) на 13 януари 2020 г. в 21:14 ч. PST

Съсирекът в крайна сметка пътува до белия му дроб и води до внезапната му смърт от инфаркт.

Дуейн също разкри, че е планирал да произнесе възхвала на баща си на погребението.

Приятелите на Celeb предлагат подкрепа

В допълнение към съболезнователните съобщения, предлагани на Дуейн от феновете му, приятелите му на знаменитости също го уведомяват, че те са там за него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейми Фокс (@iamjamiefoxx) на 7 януари 2020 г. в 2:52 ч. PST

Джейми Фокс публикува няколко емоджи „Prayers Up“ в отговор на тази публикация, а Райън Рейнолдс коментира:

Любов брат ️

Актьорът Марк Уолбърг също пише:

Красиво казано. Изпращам на вас и семейството тонове любов. ️

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Марк Уолбърг (@markwahlberg) на 15 януари 2020 г. в 12:43 ч. PST

Марк е един актьор, който със сигурност може да се свърже с болката, която Дуейн преживява. The Самотен оцелял бащата на звездата, Доналд Е. Уолбърг, почина през 2008 г. Той е ветеран от войната, който е служил по време на Корейската война.

Връзката на Дуейн с тези звезди

Не е изненадващо, че Джейми Фокс, Марк Уолбърг и Райън Рейнолдс бяха едни от звездите, които предложиха утеха, докато отговаряха на сърцераздирателното видео на Дуейн Джонсън. В допълнение към факта, че и тримата са приятели с Дуейн, те са си сътрудничили и на екрана.

  • Райън се появи в наскоро пуснатия филм, Бързи и яростни подаръци: Хобс и Шоу където Дуейн играе водеща роля. По време на интервю На На живо с Кели и Райън , Райън Рейнолдс описа Дуейн като „енергичен“ и „мил“.
  • Марк и Дуейн са работили заедно по хитовия филм Болка и печалба.
  • Джейми Фокс и Дуейн също имат доста добри отношения. По време на епизод от дигиталния сериал на Джейми, Off Script , той трябваше да интервюира Дуейн и двамата мъже разговаряха сякаш бяха приятели от векове. Дуейн сподели някои от житейския си опит, включително хората, които са му повлияли.

Джейми Фокс, Марк Уолбърг Комфорт Дуейн Джонсън, докато споделя каузата на баща сиГети изображения / Идеално изображение

Когато човек преживява загуба, за него е важно да има подкрепата на приятели и близки. И от това, което можем да видим, Дуейн Джонсън има това. Неговите думи за оценяването на тези, които са скъпи за теб, когато са живи, поразиха сърцето на феновете и знаменитостите. Не очакваме нищо по-малко от актьор, който е свързан с разпространението на любов и позитив. Сгрява сърцата ни, за да го видим да получи същата тази атмосфера в замяна.

Знаменитости
Популярни Публикации