Джейн Фонда отваря вражда с „бодливата“ Катрин Хепбърн на снимачната площадка на „На златното езерце“

- Джейн Фонда се отваря във вражда с „бодливата“ Катрин Хепбърн на снимачната площадка на „На златното езерце“ - Знаменитости - Fabiosa

Филмът На Златното езерце постигна голям успех, спечели 3 награди на Академията и беше номиниран в 10 категории. Като се вземе предвид брилянтното представяне на актьорите - Катрин Хепбърн, Хенри Фонда и дъщеря му Джейн Фонда, това не беше изненада.

На Златното езерце (1981) / IPC FilmsПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джейн Фонда се отваря за интимни отношения след 80

чрез GIPHY

Но се оказва, че двете легендарни актриси не са се разбирали помежду си.Когато се срещнаха за първи път (което беше дори преди снимките на филма), Катрин веднага каза, че не харесва Джейн.

На Златното езерце (1981) / IPC Films

Както Фонда сподели в редица интервюта:Първите й думи към мен лично бяха: „Не те харесвам“, което, знаеш ли, е нещо като да кажеш Бог да каже, че си безполезен.

Каква беше причината за подобно лечение?

Според Джейн беше съвсем просто. Катрин беше много ядосана на Фонда, само защото тя и Хенри никога не се бяха срещали. И както Хепбърн призна, тя смяташе, че това е знак за неуважение към нея.

На Златното езерце (1981) / IPC Films

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Съществува ли истинско приятелство в Холивуд? Джейн Фонда и Мерил Стрийп доказват, че го прави!

Когато Катрин Хепбърн спечели четвъртия си Оскар за главната роля в На Златното езерце , Джейн й се обади на следващата сутрин, за да поздрави за случая и да отдаде почит на победителя. По това време Фонда имаше две награди „Оскар“.

И беше изненадана да чуе отговора, който току-що обобщи състезателния характер на Хепбърн:

Никога няма да ме хванете сега.

На Златното езерце (1981) / IPC Films

Кой знаеше, че Катрин може да бъде толкова бодлива? Фонда получи и много откровени коментари от покойната си звезда. На снимачната площадка на филма Хепбърн веднъж направи забележка за липсата на блясък и осъзнаване на Джейн за това как се представя:

Тогава никога не бихте могли да се справите.

Но въпреки враждата между двете актриси, Джейн все още е благодарна на Катрин, че я научи, че самосъзнанието не е лошо и й показва, че е важно да сте наясно как изглеждате, обличате се и се представяте.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Досега никога не съм искал съпруг!“ Джейн Фонда признава, след като не успя да съблече роклята си от червения килим

Джейн Фонда
Популярни Публикации