Дженифър Лав Хюит отдаде почит на майка си в социалните мрежи

- Дженифър Лав Хюит отдаде почит на майка си в социалните мрежи - Знаменитости - Фабиоза

Дженифър Лав Хюит никога не е била срамежлива за миналото си. Докато някои други знаменитости се свиват при самата мисъл, че хората ги виждат в годините преди да станат известни, нахалният Хюит не го прави. Тази нейна снимка, с глупава усмивка и розови сърца, казва всичко.

Публикация, споделена от Дженифър Лав Хюит (@jenniferlovehewitt) на 26 октомври 2017 г. в 8:31 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Феновете не могат да отрекат приликата на майка / дъщеря, докато Гуинет Полтроу споделя снимка, за да пожелае на майка й честит рожден ден

Тя вече беше известна доста преди да навърши 16 години, след като участва в няколко национални реклами. Хюит участва и в „Disney Channel’s“ Kids Incorporated ' между 1989 и 1991г.

Публикация, споделена от Дженифър Лав Хюит (@jenniferlovehewitt) на 2 март 2018 г. в 10:29 ч. PSTХюит се гордее с връзката си със семейството и често споделя публикации в своя Instagram за тях. Вчера тя сподели специална почит към майка си Патриша Мей, патолог на езика на речта, която почина преди шест години.

Преди шест години днес загубих майка си. Имам и никога няма да бъда същата. Не само защото я загубих, но защото любовта, смехът, подкрепата и магията, които тя създаде, бяха нейният специален подарък и единствен по рода си. Но обичам, че тя ми беше майка и вече мога да върна малко от нейната магия на семейството си. Липсваш ми мамо. Винаги и завинаги.

Публикация, споделена от Дженифър Лав Хюит (@jenniferlovehewitt) на 12 юни 2018 г. в 6:43 ч. PDTСпециалното й послание, споделено заедно с публикацията, беше топло напомняне за това колко много означава майка й за нея. Както каза Хюит, тя се почувства зле, че майка й не беше наоколо, за да прекарва време със собствените си деца. И все пак тя намира утеха в това, че знае, че духът на майка й живее чрез нея.

Майка ми ме обичаше, учеше ме и се бореше за мен. Заедно можем да продължим напред и да видим промяна. Надявам се, че за дъщеря ми всеки ден. Липсваш ми, мамо. # женапоследствие ден

Публикация, споделена от Дженифър Лав Хюит (@jenniferlovehewitt) на 26 август 2017 г. в 19:55 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Майка и най-старата й дъщеря изглеждат почти на същата възраст

Хюит и майка й често посещавали събития заедно. И говорейки за любовта, Хюит и покойната й майка имаха свои специални неща, които правеха, за да покажат колко се грижат един за друг. И двамата обичат британското кралско семейство и са в крак с кралските събития.

gettyimages

И двете жени бяха рано, за да гледат сватбата между принц Уилям и Кейт Мидълтън. И както нищо не казва сватба като диадема. Хюит и майка й имаха собствени блестящи прически за събитие.

С майка ми станахме много рано, за да гледаме как се женят принц Уилям и Кейт Мидълтън. И тази сутрин с дъщеря ми носехме същите диадеми и гледахме принц Хари и Меган Маркъл да се женят. Беше вълшебно. # loveafairytale #royalwedding #hopelessromantic

Публикация, споделена от Дженифър Лав Хюит (@jenniferlovehewitt) на 19 май 2018 г. в 7:12 ч. PDT

Сега Хюит поддържа паметта за покойната си майка жива. Тя също е гледала как принц Хари и Меган Маркъл се женят с дъщеря й. И да, те също имаха своите диадеми.

Майки и дъщери диадеми готови за кралската сватба tomm! # принцеса # приказкасватба

Публикация, споделена от Дженифър Лав Хюит (@jenniferlovehewitt) на 18 май 2018 г. в 19:26 ч. PDT

чрез GIPHY

В известен смисъл любовта всъщност никога не умира и Хюит винаги ще пази мили мили спомени за майка си и ще споделя същото със собствените си деца.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 9 прости начина за укрепване на връзката майка-дъщеря

Социална медия Половината
Популярни Публикации