‘Опасност!’ Синът на домакина на Алекс Требек наследи красивите погледи на баща си и също е известен ресторантьор в Манхатън

Последната актуална новина „Опасност!“ Водещият Синът на Алекс Требек наследи красивите погледи на баща си и също така е известен ресторантьор в Манхатън на Фабиоза

Опасност! синът на звездата Алекс Требек наследи красивия му външен вид и ярка личност. Какво още е общото между бащата и сина?

‘Опасност!’ Водещ Алекс ТребекГети изображения / Идеално изображениеВъзрастният син на Алекс Требек

Трудно е да се намери човек, който да не е чувал за емблематичната телевизионна личност Алекс Требек. Алекс открадна сърцата на феновете, откакто стана домакин на Опасност! през 1984г.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джак Никълсън беше забелязан с много красивия си 26-годишен син в редки излети на баща-син

‘Опасност!’ Водещ Алекс ТребекГети изображения / Идеално изображениеШоуто все още бие всички телевизионни рейтинги. Требек дори е подписал договор да бягам Опасност! до 2020г. Но ние лично се надяваме той да бъде водещ на предаването много по-дълго.

Освен успешната си кариера, Требек има и много други големи постижения, с които да се гордее. Говорим, разбира се, за прекрасното му семейство.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алекс Требек (@george_alexander_trebek) на 6 ноември 2014 г. в 16:53 ч. PSTАлекс и втората му съпруга Жан Къриван имат две деца заедно: син Матю и дъщеря Емили. Матю е израснал и се е превърнал в истински сърцат.

Младежът наследи не само красивия външен вид на известния си баща, но и естествения му чар и изключителна харизма.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Като баща, като син! Синът на Джеймс Гандолфини ще играе ролята на млад Тони Сопрано в предисторията на „Сопраните“

Успешен ресторантьор

За разлика от баща си, Матю избра друга кариера за себе си извън телевизионната индустрия. Младежът е успешен ресторантьор.

Опасност! домакин си спомни момента, когато синът му му разказа за мечтата си да притежава ресторанта си:

Беше изненада, когато дойде при нас и каза, че иска да отвори ресторант. Казах му, че ще те подкрепя.

чрез GIPHY

Требек оказа пълната си подкрепа на сина си и дори му помогна финансово, когато Матю тъкмо започна своя бизнес. Днес младежът е собственик на успешен и популярен ресторант „Осо“ в Манхатън.

Алекс Требек е много щедър човек по отношение на децата си. Съобщава се, че звездата подарил на сина си къща в Харлем, което струва $ 1,92 милиона. Страхотен подарък, нали?

‘Опасност!’ Водещ Алекс ТребекГети изображения / Идеално изображение

Без съмнение Алекс Требек много обича децата си. Но най-хубавото е, че той ги учи да следват мечтите си и ги подкрепя във всичките им начинания. The Опасност! домакинът може да се гордее със семейството си, точно както те се гордеят с него.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Морският син изненада майка си с неочаквано посещение

Популярни Публикации