Дъщерята на Джери Спрингър Кейти се роди сляпа и глуха, но любовта и вярата му направиха чудо

Последни новини Дъщерята на Джери Спрингър Кейти се роди сляпа и глуха, но любовта и вярата му направиха чудо на Fabiosa

Родена е дъщерята на Джери Спрингър юридически сляп, глух в едното ухо и без носни канали.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Нейните думи са толкова красиви!“: Одри Хепбърн премести Кари Грант до сълзи с нейната искрена реч

Разбира се, това беше пълен шок за цялото семейство, но за щастие те решиха никога да не се отказват и да направят всичко възможно, за да помогнат на момиченцето си.

Любовта на родителите прави чудеса

Кейти е родена през 1976 г. и диагнозите на лекаря не попречи на родителите да вярват в нея . Когато тя беше само бебе, Джери и съпругата му трябваше да си почистват носа всяка вечер с дълга тръба.Това е краят на тъжната история. Щастливата история е, че тя е ярко, изключително дете, което наистина е преодоляло много.

Джери Спрингър отказа да повярва, че нещо не е наред с Кейти и сега тя се справя отлично, живеейки живота си пълноценно. На Роузи Шоу , Джери Спрингър се отвори да бъдеш родител на дете с уникални нужди .Със своята любов, голяма подкрепа и вяра в способностите на дъщеря, Джери Спрингър успя да направи живота на детето си възможно най-добър.

Той е толкова вдъхновяващ баща, показващ, че всичко е възможно и въпреки многобройните диагнози, е възможно да имаш страхотен живот.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Всичко, от което се нуждаеха, бяха мотоциклети! 4-годишните кралски близнаци на Монако пробляснаха в рокерски изображения

Съобщава се, че Кейти е завършила колежа Барат в Илинойс и известно време е работила като помощник-учител в Чикаго. Тя реши да посвети целия си живот на деца със специални нужди .

Според някои източници тя е омъжена жена, а през 2008 г. тя ражда сина си Ричард.

Кейти за баща си

Кейти е много горда с баща си и дори вярва, че може да стане велик президент.

Ще се противопоставя на всеки устно, който атакува баща ми, защото е прекрасен. Честно казано, жалко, че не е роден в Америка, защото щеше да стане адски президент.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от WFLA News Channel 8 (@wfla) 8 март 2019 г. в 10:56 PST

Дъщерята на Джери Спрингър се роди законно сляпа и глуха, но любовта и подкрепата на родителите й направиха живота й най-добрия.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Бащата на Дуейн „Скалата“ на Джонсън, на 74 години, прилича на по-големия брат на сина му. Перфектен ролеви модел за известната звезда!

Популярни Публикации