Джим Кери и известната му брада: Актьорът най-накрая го обръсна

- Джим Кери и известната му брада: Актьорът най-накрая го обръсна - Новини - Фабиоза

Джим Кери е жива легенда. Спечелилият 'Златен глобус' актьор участва в десетки успешни филми. Поразително е, че Джим Кери и много други талантливи актьори никога не са получавали Оскар:

[jwp_place]Хората обаче обожават героите му и цитират репликите им. Но животът на този човек, който изглежда живее с широка усмивка на лицето, не беше толкова забавен и забавен, колкото повечето от филмите му.

gettyimages

Докато повечето от героите му бяха доста очарователни и успешни в любовта, в реалния живот ситуацията беше напълно противоположна. Джим Кери премина през няколко връзки и всеки път единственото нещо, което го чакаше в края, беше поредното разбиване на сърцето.Връзките му с първата му съпруга Мелиса Умер бяха може би най-дълготрайните в живота му. Двойката завърза възела през 1987 г. и се разведе осем години по-късно. Вторият брак с актрисата Лорън Холи не продължи дори една година.

След това имаше поредица от краткосрочни и нещастни връзки с актриси и модели. Последната му приятелка Катриона Уайт почина през 2015 г. от предозиране с лекарства, отпускани по лекарско предписание. Наскоро семейството на Уайт заведе две отделни дела срещу Кери, настоявайки, че той е отговорен за смъртта на момичето.

Въпреки всички тези съкрушения и лични драми, Джим Кери продължава да работи усилено по новите проекти. И въпреки че се отдръпна от светлините на прожекторите през последните няколко години, той все още знае как да направи впечатление и да изненада публиката.

В един от последните епизоди на Джими Кимел на живо шоу, Джим Кери се появи с много впечатляваща брада.

Докато актьорът не обясни защо изведнъж реши да спре да бръсне лицето си, той призна, че брадата му изглежда е дори по-популярна от него.

Където и да се появя, това се превръща в тази история. Това е по-голяма звезда от мен. Той има собствен Twitter.

Въпреки това, когато Джим Кери присъства на филмовия фестивал във Венеция този септември, прочутата му брада нямаше никъде. Изглежда 55-годишният актьор в крайна сметка не харесва новия си стил. Освен това липсата на окосмяване по лицето направи Маска звезда изглеждат поне десет години по-млади.

Вграждане от Getty Images

В момента известната холивудска звезда работи като продуцент и сценарист на телевизионния сериал Умирам тук . Шоуто вече има два сезона и в него участват много популярни млади актьори, включително Мелиса Лео, Майкъл Ангарано, Ари Грейнор и Кларк Дюк.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Оуен Уилсън: бивш голям размирник, невероятен актьор, продуцент и просто горд баща

Джим Кери
Популярни Публикации