Дъщерята на Джими Кимел Кейти е сгодена, докато нейният BF предлага след „3-седмичен роман за вихъра“

Последни актуални новини Дъщерята на Джими Кимел Кейти е сгодена, докато нейният BF предлага след „3-седмичен роман на вихъра“ на Fabiosa

Измина седмица на предложения в света на шоубизнеса и развлеченията! Тази седмица научихме това Арнолд Шварценегер ще бъде тъст , а сега Джими Кимел се присъедини към клуба. Дъщерята на комика, Кейти Кимел, обяви в Instagram, че нейният приятел Уил Лодсън постави въпроса „след 3-седмичен вихрен романс“.

Вижте тази публикация в Instagram

След 3 седмичен вихрен роман @willllllogsdon ми зададе най-тъпия въпрос, който някога съм задавал през целия си живот! Нямам търпение да ви опозная непознат и благодаря на моите баба и дядо @lorienstern & @davesclubhouse, че не ми предложиха да взема душ вчера сутринта!Публикация, споделена от Кейти Кимел (@katiekimmel) на 14 януари 2019 г. в 9:15 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Вдъхновена от Джими Кимел, Анна Фарис реши да говори за здравословните проблеми на сина си

Комичното предложение

В обичайния дух на Кимел, това беше шега, разбира се! Двете влюбени птици излизат отдавна.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейти Кимел (@katiekimmel) на 4 януари 2019 г. в 7:40 ч. PST

Въпреки че всъщност познава Кейти от доста време, нейният нещастен годеник сбърка размера на пръстена, както показва видеото в публикацията на Кейти. Това обаче само направи момента още по-запомнящ се и нещо, за което да се смеете в бъдеще.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейти Кимел (@katiekimmel) на 24 декември 2018 г. в 9:09 ч. PSTБащата на Кейти все още не е публикувал нищо в акаунтите си в социалните медии, но очакваме реакцията му да бъде по подобен начин на съобщението на Кейти.

Джими Кимелgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Съпругата на Джими Кимел казва, че уменията му за палачинки са кошмар

Коя е Кейти и има ли братя и сестри?

Кейти е на Джими първо дете . Тя е родена през 1991 г. и е художник на керамика. Нейните творби изглеждат доста страхотно, ако попитате нас!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейти Кимел (@katiekimmel) на 6 януари 2019 г. в 9:55 ч. PST

Кейти има по-малък брат Кевин (р. 1993).

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейти Кимел (@katiekimmel) на 19 септември 2018 г. в 7:16 ч. PDT

Майката на Кейти и Кевин, Джина Мади и Джими се развеждат през 2002 г. след четиринадесет години брак. През 2012 г. комикът се жени за Моли Макнирни , съ-ръководител на неговото шоу. Те посрещнаха първото си дете, дъщеря Джейн, през 2014 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джими Кимел (jimmykimmel) на 8 май 2018 г. в 10:36 ч. PDT

Второто дете на двойката, синът Били, пристигна през 2017 г. Това беше момент, променящ живота на Джими , тъй като бебешкият му син е имал животозастрашаваща вродена сърдечна недостатъчност. Били претърпя операция, когато беше само на няколко дни. За щастие, процедурата беше успешна и той се възстанови добре.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джими Кимел (jimmykimmel) на 13 май 2018 г. в 8:34 ч. PDT

Говорейки за Кейти, тя и семейството й са близки. Ако погледнете профилите й в социалните мрежи и Кевин, ще видите, че те са наследили чувството за хумор на баща си!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Повече от десетилетие, след като започна шоуто си, Джими Кимел все още е същият земен човек

Популярни Публикации