Джоана Гейнс има две подобни на сестри сестри, които имат една и съща креативност като нея и са също толкова известни

Най-новите новини Джоана Гейнс има две прилични на вид сестри, които имат една и съща креативност като нея и са също толкова известни във Fabiosa

The Фиксатор горен звездите Чип и Джоана Гейнс са известни като любители на природата. Те също така вярват, че имат много скъпоценни деца и поддържат добра система за подкрепа. Оказва се, че супер мама идва от голямо семейство.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоана Стивънс Гейнс (@joannagaines) на 1 януари 2018 г. от 16:30 ч. PSTЙоана е вдъхновяваща фигура за жените от всякакви различия. Тя е забележителен обновител и никой не може да я победи при многозадачност. Като предана майка на пет деца се чувства като изпитание, но тя го кара да работи. Риалити иконата има две сестри, които са страхотни като нея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоана Стивънс Гейнс (@joannagaines) на 10 април 2016 г. в 17:29 ч. PDT

Нейните прилични сестри

Госпожа Гейнс е случайно средно дете. Най-голямата е Тереза, която поддържа собствен подкаст в Youtube. Хобитата им са почти еднакви. Въпреки че живее в Остин, Тереза ​​често се мотае с Джоана. Те ходят на двойни срещи, пазаруват стайни растения и се отдават на декорации късно вечер.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоана Стивънс Гейнс (@joannagaines) на 23 май 2013 г. в 11:01 ч. PDT

Най-младата е Мери Кей, която Джоана нарича Мики. Точно като голямата си сестра, тя обича да има голямо семейство. Тя дори е напред и има шест деца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоана Стивънс Гейнс (@joannagaines) на 12 февруари 2015 г. в 14:28 ч. PSTКогато са заедно, те са глупави, забавни и абсолютно подкрепят един друг. Всички сестри се свързват помежду си чрез страстта си към органично-здравословен начин на живот, обновяване на пространствата и отдаденост на любовта.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоана Стивънс Гейнс (@joannagaines) на 8 април 2017 г. в 12:19 ч. PDT

Поява в шоуто

Чип и Джоана също бяха ремонтирали дома си в Уако за Мики и нейния отряд от осем души. Голямата сестра беше развълнувана да я има в същия град и го изрази в публикация в Instagram. Тя написа:

Трябва да разкрием тази къща на моята сладка сестра и нейното седемчленно семейство (продължава осем!). Не мога да сдържа вълнението - след девет години те най-накрая се връщат в Уако!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоана Стивънс Гейнс (@joannagaines) на 1 септември 2017 г. в 15:54 ч. PDT

Не е ли просто възхитително да видя копията на Джоана? Тереза ​​и Мики изглеждат също толкова смирени и състрадателни. Това е добра връзка тук!

Популярни Публикации