Джоана Гейнс разкрива реакцията си към пета бременност: „Когато видях резултатите от теста, челюстта ми падна“

- Джоана Гейнс разкрива реакцията си на пета бременност: „Когато видях резултатите от теста, челюстта ми падна“ - Знаменитости - Fabiosa

Семейството на Гейнс е готово и е изключително развълнувано да посрещне петото си дете! Джоана и Чип Гейнс, известни с флип шоуто Фиксатор горен , са горди родители на четири деца и в момента очакват момченце.

Gaines парти от 7 .. (Ако все още сте объркани .. НИЕ БРЕМЕННИ СЕ) @joannagainesПубликация от Чип Гейнс (@chipgaines) 2 януари 2018 г. в 7:08 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джоана Гейнс се отваря за петата си бременност и финала на 'Горчиво сладкото' на горната част на фиксатора

Джоана казва, че тази бременност е много специална за нея и се чувства като нова майка, въпреки че е на 40 и вече има четири деца. Най-малката й дъщеря е на 8 години, така че е минало известно време за бъдещо бебе мама. В допълнение, Джоана казва, че има толкова много неща, които помагат на новите майки, които е пропуснала по време на последната си бременност.Усещането е, че е съвсем ново, дори нещата, които сега са на разположение на майките. Всичко е толкова забавно, тези неща наистина ще ми помогнат!

Това е 40. И ми харесва ... #pregnantandforty #anddoughnuts

Публикация от Джоана Стивънс Гейнс (@joannagaines) 19 април 2018 г. в 9:13 ч. PDTС приключването на шоуто им, ново бебе беше последното нещо в съзнанието на Gaines. Джоана разкри, че петата й бременност е голяма изненада, но не и нежелана.

Когато видях резултатите от теста, челюстта ми падна. Чип беше на път за напускане, когато му се обадих и му казах: „Бременни сме!“ Той беше толкова развълнуван. И двамата сме толкова развълнувани.

Проверете моите истории днес за някои снимки за напредъка в един от нашите флип къщи, по които работим! #bathroomdoorlove #magnoliadesignandconstruction

Публикация от Джоана Стивънс Гейнс (@joannagaines) 20 април 2018 г. 11:20 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джоана Гейнс за четирите си деца и бъдещото им бебе братче: „Те не могат да чакат да се срещнат с него“

Другите деца на Джоана и Чип споделят вълнението на родителите си и нямат търпение да се срещнат с бебето си. Бъдещата майка каза, че е съобщила новината на Дрейк, Дюк, Еми и Ела по необичаен начин.

Имах всички тези моменти, които [казаха] „голям брат“ и „голяма сестра“ и ги накарах да се обърнат и да го погледнат. И им отне на секундата, за да разберат за какво става въпрос.

След като децата разбраха, че майка им е бременна, те станаха много щастливи и до днес продължават да питат колко време ще дойде новото бебе. Всички те са родени относително близо един до друг, така че с нетърпение очакват да помогнат с новородено.

Надяваме се, че бременността на Джоана протича гладко и нямаме търпение да видим снимките на скорошно седемчленно семейство!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Чип Гейнс не може да бъде по-горд за бременната си съпруга Джоана и всеки негов пост просто вика за това

Джоана Гейнс Бременност
Популярни Публикации