Ветеранът на Джоди Фостър изживя последните си дни без пари и се отчуди на няколко мили от нейното многомилионно имение

Джоди Фостър имаше обтегнати отношения с баща си Луциус Фишър Фостър III.

Джоди Фостър е известна американска актриса и продуцент. Тя е добре известна с ролите си, но не знаем много за миналото й. Оказа се, че детството й е било доста тежко: баща й я е изоставил преди да се роди. Предателството на баща й промени живота й завинаги. Нека да разберем как започна тази история и как завърши всичко.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Cinema Paradiso (@cinefilos_activos) 28 Май 2019 в 7:53 PDT

Детството на Джоди Фостър

Джоди Фостър е родена в богато семейство на 19 ноември 1962 г. Тя е най-малкото от четирите деца. Баща й, който произхожда от богато семейство в Чикаго с ирландски корени, Луций Фишър Фостър III, вече е женен за втори път, с трима сина от първия съюз. Мъжът беше завършил Йейлския университет. Той беше уважаван ветеран. По време на Втората световна война той служи като пилот. Той обаче напусна семейството на Фостър още преди раждането на Джоди, чието първо име всъщност е Алисия. Майка й, заедно с баща си, отгледа по-големите си сестри, брат и самата Джоди.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Delaney Kids Show (@krofft_kid_are_babes) 4 юни 2019 г. в 5:51 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от L O R I S C A C C O (@ssscacco) 4 юни 2019 г. в 2:10 PDTДебютът на Джоди Фостър

дебютира в киното с филма Таксиметров шофьор на 14, играейки момиче с лесна добродетел, което й спечели номинация за Оскар. Но световната слава й дойде по-късно, след излизането на такива филми като Обвиняемият (1988) и Мълчанието на агнетата (1992). Тя отказа да участва в продължението на трилъра за Ханибал Лектър с аргумента, че първата част е оказала силно влияние върху психичното й здраве.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Fábio Santos (@cinema_35mm) 25 Май 2019 в 5:50 PDT

Това обаче не оказа отрицателно влияние върху кариерата ѝ. Фостър се представи много във филмите Сомърсби , Маверик , Опасният живот на момчетата от Олтара , Elysium, и много други. Личният живот на Джоди също заслужава специално внимание. Тъй като никога не е била омъжена, тя ражда и отглежда двама сина, а през 2007 г., когато еднополовите връзки все още се смятат за нещо неестествено и неприлично, тя публично декларира своята нетрадиционна ориентация и по-късно излиза предимно с жени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Girls in Tech Spain (@girlsinteches) 25 Май 2019 в 3:41 PDT

Джоди Фостър и баща й: те никога не са установили връзка

Фостър никога не е установила връзка с баща си, който я е изоставил преди раждането. В същото време тя понякога се появяваше с него публично.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Джоди Фостър (@jodie_foster_official_) 24 Май 2019 в 9:38 PDT

Баща й обаче се опита да обърне огромна измама с недвижими имоти. Според някои съобщения той е успял да измами повече от 20 инвеститори, като е примамил пари от тях за построяване на къщи в долината на Сан Фернандо, което така и не се е случило. Нещо повече, той сключва договори без лиценз, което също е строго наказано от законите на държавите.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Jodie Foster Fanpage (@jodiefosterworld) 26 Май 2019 в 10:51 PDT

Състоянието на Джоди беше оценено далеч от един милион долара, но тя не направи нищо, за да помогне на баща си. Това вероятно беше отмъщение за начина, по който се отнасяше към нея в детството и злоупотребяваше с репутацията й, която Фостър печелеше от години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Джоди Фостър (@jodie_foster_official_) 26 Май 2019 в 2:42 PDT

Последните години преди смъртта си през октомври 2016 г. Луций живее в бедност. Той се беше сгушил в едностаен апартамент само на няколко мили от многомилионната вила на Джоди. Според съобщения в някои медии към момента на освобождаването той не е виждал дъщеря си от около 15 години, която не му е помагала през спокойните периоди от живота му. Луций Фишър III страдал от болестта на Алцхаймер, както и от сърдечни и белодробни проблеми.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от SundanceTV France (@sundancetvfrance) 20 Май 2019 в 2:00 PDT

Не се смята, че холивудската актриса се е събрала с баща си преди смъртта му. Отношенията между родители и деца винаги трябва да бъдат добри. Съгласен ли си?

Знаменитости
Популярни Публикации