Дъщерята на Джон Ритър Стела премина от жена в мъж и оттогава поддържа нисък профил

Джон Ритър имал ли е дъщеря? Както се оказва, той е имал, но днес тя е мъж и е известна като Ноа Лий Ритър.

Джон Ритър беше известен актьор и комик, чиято смърт разби сърцето ни. Той е най-известен с ролята си на Джак Трипър в хитовия комедиен сериал от 1977 година „Компания на Три“.

В интервю от 2010 г. с Днес , Вдовицата на Джон Ейми Ясбек каза, че съпругът й почина в нощта на 11 септември 2003 г. и това беше истински шок за семейството му. Децата и съпругата му бяха съсипани. Джон РитърГети изображения / Идеално изображениеМного фенове все още искат да знаят: „Имал ли е Джон Ритър дъщеря?“ Известният актьор имаше четири деца, той и Ейми Ясбек посрещнаха момиче заедно. Родена е на 11 септември 1998г.Ейми разкри, че денят е особено запомнящ се, защото това е петият рожден ден на дъщеря им Стела и няколко дни след първата седмица на училище.

Дъщерята на Джон Ритър Стела

Човек може да разбере как тази дата винаги ще бъде важна в живота на Стела. По-късно обаче тя претърпя по-значими събития.Джон РитърГети Гети изображения / Идеално изображение

Според докладите, Стела е избрала да премине в мъж след навършване на 18 г. Той официално е извършил пълен преход, който е дошъл с официална промяна на името. Сега е известен като Ноа Лий Ритър.Откакто се премести, Ноа избра да запази неприкосновеността на личните си социални медии, така че да се предпази от критиките, които често идват с решения като това.

Личният му живот е наистина сдържан, въпреки че идва от толкова известно семейство.

Ноа Лий Ритър е точно като баща си

Ной се е държал като баща си. Той беше най-популярен за озвучаване на героя Хана в Хана изгуби усмивката си и имаше роли в други филми като Намазу и Това е моят приятел .

Гети изображения / Идеално изображение

Ноа Лий Ритър взе важно решение и промени много. И желанието му да държи личния си живот далеч от обществеността е едно, което трябва да се уважава и разбира. Съгласен ли си? Споделете вашите мисли в коментари.

Деца на знаменитости
Популярни Публикации