Внучката на Джон Уейн Дженифър е също толкова зашеметяваща и талантлива, колкото и легендарният й дядо

Дженифър Уейн, макар че ще стане професионална тенисистка, но музиката пое живота й. Сега тя се изявява в наградена група с още двама тенисисти.

Джон Уейн не беше просто каубой. Той беше ТОЙ каубой и без съмнение американска икона. Участва в над 170 филма, които са останали извън времето. След смъртта на Джон Уейн, децата и внуците му започнаха да завладяват света.

Джон Уейн Петел Когбърн (1975) / Universal PicturesВнучката на легендарния актьор Дженифър Уейн се роди 3 години след като той напусна този свят, но тя израсна с огромна оценка и възхищение към него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @jenniferwayne на 19 декември 2018 г. в 12:38 ч. PST

Тези дни Дженифър се издигна до редиците на знаменитост и продължава да върви по пътя към славата като музикант и актьор.Какво знаем за Дженифър Уейн?

Джон Уейн имаше 26 внуци, но днес ще говорим за Дженифър, мултиталантната дама, която създаде собствена група, Избягал юни , и дори имаше кариера като професионален тенисист.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Runaway June (@runawayjuneofficial) на 1 април 2019 г. в 8:44 ч. PDT

Дженифър Уейн Избягал юни е група от три жени - всички тенис професионалисти, които са се представяли на тенис турнири. Дженифър сподели, че обожава музиката от дете, но смята, че кариерата й винаги ще бъде в тениса.Но когато навърши 18 години, тя почувства, че може да прави каквото си поиска, затова реши да следва мечтата си и да стане музикант. Тогава тя се срещна с други двама музикални ентусиасти и те решиха да създадат група.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Runaway June (@runawayjuneofficial) на 1 октомври 2019 г. в 11:58 ч. PDT

Избягал юни вкара първия сингъл на Mediabase Top 25 през 2017 г., което не се е случвало за женско трио от повече от десетилетие. След това успехът беше неизбежен. Групата получи номинация за ACM за 2018 и 2019 New Vocal Duo и Group of the Year.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Runaway June (@runawayjuneofficial) на 7 септември 2019 г. в 11:26 ч. PDT

С цялата тази слава Дженифър никога не забравя дядо си. Въпреки че никога не се е срещала с Джон, тя има огромна връзка с него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @jenniferwayne на 15 март 2019 г. в 11:41 ч. PDT

Младата жена отдаде много сладък почит за 100-ия му рожден ден, като му написа песен. Джон Уейн докосна много сърца със своя талант и незабравимо присъствие на екрана, а внучката му докосна нашите със своето сладко изпълнение.

Знаменитости Развлечения
Популярни Публикации