Най-големият син на Джон Бон Джови Джеси изглежда невъзможно като баща си: Това е чудесно чудо!

Последни новини Най-големият син на Джон Бон Джови Джеси изглежда невъзможно като баща си: Това е чудесно чудо! на Фабиоза

Джон Бон Джоуви винаги се е борил да държи децата си извън светлината на прожекторите. Рокзвездата прекарва времето си в обикаляне на света с групата, но това никога не е бил животът на семейството му, а само неговият. Сега едно от децата му е израснало, за да живее наследството си по най-нормалния начин.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от BON JOVI (@bongiovi_familyin) на 12 април 2019 г. в 4:02 ч. PDTСензационната звезда е известна със своето смирение. Той и съпругата му Доротея Хърли са женени от 30 години. Четирите им деца, Стефани, Джейкъб, Ромео, Джеси, далеч не търсят никакво медийно внимание. Веднъж каза Хора списание:

Никога наистина не влачим децата към нещата. Никога не съм посочвал телевизора и съм казвал: „Ето татко!“

Неговото копие също

Най-големият син на Бон Джоуви Джеси вече е на 24. Той наистина процъфтява от любопитните погледи на папараците. Младото момче е горд собственик на винарна Hampton Water, доказвайки се като страхотен предприемач.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеси Бонгиови (@jesse_bongiovi) на 23 август 2014 г. в 12:32 ч. PDT

Той следва съветите на баща си по най-малките въпроси и вярва на думата му за нещата. Той каза Устен живот той се научи да бъде готин от Бон Джоуви:

Баща ми винаги казваше никога да не излизаме от къщата без слънчеви очила.Джеси е доста непринуден, редовен и вид отзивчив тип. Всеки ден той е забелязан да носи Леви и тениска. Той е толкова скромен - точно като легендарния си баща. Сред всички неща най-видното му наследство е външният му вид. Дуото баща-син изглежда удивително еднакво. Просто поредното чудо на природата!

Той признава баща си за постиженията си

Джеси Бонгиови призна По-близо седмично че ръководството на баща му е било, че е успял да изпълни бизнес плана си. Той каза:

Той ми каза да отделя време, да бъда търпелив и да пусна Hampton Water правилно, защото щом нещо излезе публично, няма да го вземе обратно. Прилагам това във всички аспекти на живота си сега.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеси Бонгиови (@jesse_bongiovi) на 21 септември 2018 г. в 17:00 ч. PDT

Може да не го видим да споделя сцената с Бон Джоуви. Но е удоволствие да знам, че Джеси по някакъв начин изпълнява своето наследство по свой собствен начин. Споделете това и пожелайте късмет на този красив младеж за бъдещи начинания.

Популярни Публикации