Джонатан Ван Нес злобно заблуден онлайн за носене на „грозна и неприятна“ мини рокля без презрамки на червения килим

Най-новите новини Джонатан Ван Нес злобно заби онлайн за носене на 'Грозна и неприятна' мини рокля без презрамки на червения килим на Fabiosa

Няма нищо лошо в поемането на моден риск. Всъщност някои от най-добрите тенденции, на които се радваме днес, започнаха от хора, които не се страхуваха да разбият малко калъпа. Но поемането на рискове е, че понякога те се изплащат, а друг път получавате различна реакция от очакваната.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джонатан Ван Нес (@jvn) на 9 септември 2019 г. в 13:29 ч. PDTДжонатан Ван Нес е най-известен като експерт по подстригване в сериала на Netflix Queer Eye, така че не беше изненада да го видите на червения килим на 71-те награди Emmy на Primetime Creative Arts.Джонатан Ван Нес злобно заби онлайн за носенеГети изображения / Идеално изображение

Въпреки че винаги можем да разчитаме на него да добави приказка на изисканост към каквото и да влезе, за много хора беше изненадващо, когато той носеше екип, който в основата открадна шоуто.Ван Нес избра черна мини-рокля без презрамки, която беше в комплект с изтънчен ментов зелен сатенен лък на гърба. Така че основно масивният лък действаше като шлейф за роклята му, докато се влачеше зад него, докато той се мяташе по червения килим.

Джонатан Ван Нес злобно заби онлайн за носенеГети изображения / Идеално изображение

Съобщава се, че черната рокля е с дизайн на Christian Siriano, а Ван Нес прави външния вид още по-силен с чифт черни ботуши на платформа на Rick Owens.Роклята определено беше собствена звезда на червения килим. Не всички обаче видяха това като добър външен вид за Ван Нес.

Джонатан Ван Нес злобно заби онлайн за носенеГети изображения / Идеално изображение

Някои коментиращи нямаха нищо против, че той е облечен с рокля, но смятаха, че е можел да отиде с много по-различен тоалет и стил.

Други категорично коментираха, че той е бил облечен само с рокля, за да привлече вниманието, а облеклото просто не е било подходящо.

Какво мислите за външния вид на червения килим на Ван Нес?

Популярни Публикации