Джъд Апатоу се влюби от пръв поглед в звездата на 'Джордж от джунглата' Лесли Ман и те са щастливо женени от 22 години

Последни актуални новини Джъд Апатоу се влюби от пръв поглед в звездата на 'Джордж от джунглата' Лесли Ман и те бяха щастливо женени от 22 години на Fabiosa

Вярвате ли, че хората могат да се влюбят в момента, в който погледнат някого? Звучи сирно, но това е случаят само с актрисата Лесли Ман и нейния съпруг Джъд Апатоу.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мод Апатоу (@maudeapatow) на 9 юни 2017 г. в 13:34 ч. PDTБеше любов от пръв поглед!

Режисьорът Джъд Апатоу беше влюбен докрай първия път, когато срещна съпругата си Лесли Ман, известна с ролята си в Джордж от джунглата. Успешният продуцент в интервю припомни момента, като каза:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лесли Ман (@lesliemann) на 15 февруари 2019 г. в 14:51 ч. PST

Там отива бъдещата госпожа Апатов. Веднага имах връзка с душата. Имах предвид. Затова го помня.Актрисата обаче не споделя същото чувство. Ман отбеляза, че се паникьосва, тъй като прослушването е нервно.

Брачно блаженство

Джуд и Лесли са щастливо женени повече от две десетилетия. Те празнуваха своята 22-ра годишнина от сватбата още през януари.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Judd Apatow (@juddapatow) на 9 юни 2017 г. в 11:47 ч. PDTРъководителят отзад Почука описа жена си от над 20 години като „най-великото нещо, което ми се е случвало”. Двойката, която се срещна през 1995 г., започна да излиза и малко по-късно, през 1997 г.

Заедно влюбените птици споделят две дъщери - Мод и Ирис. Историята на Лесли и Джъд показва, че любовта на пръв поглед наистина е романтична и много възможна. Плюс това може да създаде щастлив край.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лесли Ман (@lesliemann) на 15 април 2019 г. в 15:18 ч. PDT

Изглежда, че тези двама партньори се допълват взаимно и се опитват да разкрият положителни страни на личността си, а не недостатъците.

Съвет за щастлив брак

Режисьорът сподели съвет за хората, които искат да имат щастлив и дългосрочен брак:

Ставаме сутрин в неделя и гледаме SuperSoul Sunday на Oprah и тя ни прочиства, научаваме нещата и след това се опитваме да ги приложим и след това до края на седмицата сме забравили всичко, което видяхме, и гледаме нова .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Judd Apatow (@juddapatow) на 8 юли 2018 г. в 14:21 ч. PDT

Колко прекрасни, Джъд и Лесли са заедно повече от две десетилетия. Надяваме се да прекарат много, много години, докато смъртта ги раздели!

Популярни Публикации