Съдия Джуди се разведе с настоящия си съпруг след груб кръп през 1990 г., но отново се ожени за него същата година: „Пропуснах Джери“

Последни актуални новини Съдия Джуди се разведе с настоящия си съпруг след груб кръпка през 1990 г., но отново се ожени за него същата година: „Пропуснах Джери“ на Fabiosa

Съдия Джуди изглежда има перфектен брак със съпруга си Джери Шейндлин. Двамата са заедно от 1977 г. и все още изглежда безумно влюбени един в друг.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от EBONY (@ebonymagazine) 8 Дек 2017 в 2:15 PSTДжуди каза По близо списание, че искрата между нея и Джери все още е много жива.

Все още обичам да го виждам да влиза в една стая. Изглежда добре.76-годишната телевизионна звезда вярва, че е важно да изглеждате добре за другаря си, затова полага допълнителни усилия и очаква същото от съпруга си:

Оженихме се от 40 години и той никога не ме е виждал без сресана коса или червило.

Съдия Джуди се разведе с настоящия си съпруг след груб кръп през 1990 г., но същата година се ожени за него повторно:Гети изображения / Идеално изображениеБракът на Джуди и Джери не винаги беше перфектен

Съдия Джуди винаги изискваше едно нещо от съпрузите си - да уважава кариерата си. Първият й съпруг, Роналд Леви, не приема сериозно професионалните си стремежи и Джуди няма резерви да го напусне. Бракът им приключи през 1976 година.

След това тя се срещна с Джери Шейндлин. Двамата се ожениха през 1977 година.

С Джери тя се чувстваше стабилна и обичана, докато през 1990 г. не се случи груб петно. Вече успешният съдия се занимаваше със смъртта на баща си и не чувстваше достатъчна подкрепа от съпруга си.

Същата година Джуди и Джери се развеждат. Тогава тя обясни:

Просто трябваше да се примиря с факта, че мъжете от това поколение са различни. Те очакват, дори и да нямат право, очакват да бъдат обгрижвани или обслужвани.

Веднъж разделена обаче, Джуди осъзна колко много й липсваше и обичаше Джери, което доведе до техния бърз повторен брак само няколко месеца след развода. Телевизионната звезда разказа По-близо седмично :

Липсваше ми Джери. Харесва ми да има кой да се суети. Обичам да ме чифтосват. За мен е естествено. Научих по трудния начин, че понякога това, което мислите, че ви прави щастливи, няма да стане.

Оттогава Джуди и Джери са солидни. Те живеят в щастлив съюз и отглеждат децата си от различни бракове.

Съдия Джуди се разведе с настоящия си съпруг след груб кръп през 1990 г., но същата година се ожени за него повторно:Гети изображения / Идеално изображение

Интересното е, че двойката никога не е имала деца заедно, но те остават любящи родители на трите деца на Джери от бившата му съпруга и двете деца на Джуди от първия й брак. Те също имат 13 внуци заедно.

Популярни Публикации