Съдия Джуди Шейндлин разкри каква баба е за своите 13 внуци: „Развалям ги“

Последни актуални новини Съдия Джуди Шейндлин отвори каква баба е за своите 13 внуци: „Развалям ги“ на Fabiosa

Съдия Джуди Шейндлин е ветеран от риалити телевизията. Любимият съдия на Америка е строг и обективен по време на съдебните заседания, но в реалния живот тя е съвсем различна.Съдия Джуди откри каква баба е за своите 13 внуци.

неопределеноgettyimagesНай-добрата баба

Джуди Шейндлин се превърна в телевизионна звезда от премиерата на нейното съдебно шоу през 1996 г. Днес не можем да си представим как работи никъде, освен в съдебната зала.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Бях брат“: Съдия Джуди се отвори за детството си и какво я доведе в света на законаСъдия Джуди има образ на „желязна дама“, докато тя решава различни спорове за искове в съда. Но коя е тя зад вратите на съдебната зала?

чрез GIPHY

Шейндлин има голямо семейство. Тя има 5 деца и 13 внуци. Когато самата Джуди беше дете, тя вече знаеше, че ще стане адвокат, когато порасне. Като малко момиче тя имаше своята житейска цел и се придвижи строго напред към нея.

Но със собствените си внуци, Шейндлин е доста мека и подкрепяща. В интервю с И, Любимият съдия на Америка обясни:

Аз ги разглезвам. Опитвам се да мисля как не, но отговорът е, че го правя.

неопределеноgettyimages

неопределеноgettyimages

Джуди си спомни родителската си рутина, докато отглеждаше 5 деца. Звездата обясни, че работещите родители внасят известна доза вина в отношенията им с децата. Но тя имаше късмет, защото децата й разбираха, че заетата им майка трябва да работи.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Съдия Джуди разкри защо се е развела с първия си съпруг: „Винаги е гледал на работата ми като на хоби“

Първата й детска книга

Джуди Шейндлин е не просто успешен съдия, но и талантлив автор. Първата й детска книга, Печелете или губете според начина, по който изберете , тя се посвети на помощ на деца и техните родители.

В книгата си Джуди подчертава въпроси, предназначени да насърчат дискусията между родител и дете относно вземането на решения и разграничаването на кое е правилно от грешно.

неопределеноgettyimages

Джуди Шейндлин е популярна фигура в американската телевизия, но за семейството си тя е просто любяща майка и грижовна баба.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Заплатата на съдията Джуди все пак не е толкова голяма, казва истинският съдия. И какво мислите?

Популярни Публикации