Страхотният живот на съдията Джуди като майка и баба: Тя има 5 деца и 3 от тях вървят по нейните стъпки

Последни новини Страхотен живот на съдията Джуди като майка и баба: Тя има 5 деца и 3 от тях вървят по нейните стъпки във Фабиоза

Всички я познават като коравата телевизионна дама, която е съдила хиляди телевизионни дела, но не е много известно за личния живот на съдия Джуди.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от (@ everydayy.moodz) на 21 юни 2018 г. от 12:45 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Типична еврейска баба“: Джош Бролин се отваря за това какъв вид баба ще бъде Барбра Стрейзънд

Коя е истинската съдия Джуди?

Тази 76-годишна телевизионна тауи не е нищо като нейната персона на екрана в реалния живот. Като начало, тя е на светлинни години от това да бъде трудно да се угоди. Но тя е истински адвокат с повече от десетилетие практика.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Piggie пародии (@piggieparodies) на 15 септември 2018 г. в 7:27 ч. PDTИстинското й име е Джудит Сюзън Шейндлин. Тя е горда майка на 5 деца и обичаща баба на 13. Джуди, която е два пъти разведена, е омъжена за Джери Шейндлин.

Драматичен семеен живот

Подобно на повечето знаменитости, и тя има драматичен семеен живот. За кратко тя се развежда с Sheindlin през 1990 г. и се омъжва отново за него през 1991 г. Те нямат деца заедно и щастливо споделят нейните 2 деца от предишен брак с Роналд Леви, както и 3-те деца на Sheindlin от предишен брак.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Съдия Джуди разкри защо се е развела с първия си съпруг: „Винаги е гледал на работата ми като на хоби

Децата на Джуди са големи и успешни. Нейният син Грегъри Шейндлин е адвокат, женен за видео продуцент Лори.

Дъщеря, Никол Шейндлин, адвокати и ръководи наставническа организация, която сдвоява жени от гимназията с жени, които са лидери в съответната им кариера. Адам Леви служи като бивш окръжен прокурор в Ню Йорк.

Тя все още е влюбена в Шейндлин

Гордата майка не е тази, която се развихря за живота си, но прави изхвърлянето на завършени личности много лесна и принадлежи към изключителния клуб на знаменитостите, които са женени повече от 4 десетилетия.

Вижте тази публикация в Instagram

# TBT- на любимите ни телевизионни съдии, #JudgeJudy, когато беше по-млада. На снимката със съпруга си, съдия #JerrySheindlin през '83.

Публикация, споделена от EBONY (@ebonymagazine) на 8 декември 2017 г. в 14:15 ч. PST

Джуди признава, че двамата с Шейндлин все още имат очаквания един към друг и все още обича да гледа как мъжът й влиза в една стая. Тя го кара да поддържа форма и от своя страна все още се поддава на него. Всъщност, мъжът никога не я е виждал без направена коса или червило . Това е някаква сериозна цел на двойката! Мисли?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Умно наказание: Съдията на любителите на животните осъжда насилниците на животни по вкуса на собствената им медицина

Популярни Публикации