Сочно! Как бившата Уилям от Карли Маси-Бреза караше Кейт Мидълтън да изчезне преди години

Последни актуални новини Juicy! Как бившата Уилям на Карли Маси-Бреза караше Кейт Мидълтън да изчезне преди години на Fabiosa

Въпреки че сега не можем да се наситим на приказната любов на принц Уилям и Кейт Мидълтън, пътят им към щастието изобщо не беше гладък.

Сочно! Как УилямgettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Привлечени ли са все още принц Уилям и Кейт Мидълтън? Ето какво мислят експертите

Двойката разделени през 2007 г. поради многобройни причини. Най-важното беше вътрешните чувства на Кейт към приятеля си. Не чувстваше, че Уилям й обръща достатъчно внимание. Нещо повече, те искаха да намерят себе си, тъй като бяха толкова млади и неопитни в любовта.

Сочно! Как УилямgettyimagesВсичко това е просто поредната история, която идва и си отива. Днес херцогът и херцогинята са една от най-щастливите двойки, правят всичко заедно, уважават се и отглеждат три красиви деца.

Ами сега, напрежението наближава!

Е, не е тайна, че Катрин не беше първата „бае“ на Уилям. Съобщава се, че Кейт е побесняла, когато се е срещнала очи в очи с бившата приятелка на съпруга си Карли Маси-Бърч и е останала стресирана и смаяна.

Сочно! Как Уилям gettyimagesВ книгата Т. създаването на кралски романс , кралски експерт Кейти Никол отстъпваш как Кейт, Уилям и бившият му играеха играта „никога не съм имал“. Твърди се, че тази игра е оставила херцогинята извън дръжката.

Сочно! Как Уилям gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: От Томбой до херцогиня: Какво носеше Кейт Мидълтън преди да се омъжи за принц Уилям?

Когато беше ред на Карли да играе, тя каза „Никога не съм излизала с двама души в тази стая“, въпреки че знаеше, че Уилям е единственият, който е имал. Всички знаеха, че Кейт и Уилям са нещо, но за първи път трябваше да потвърдят връзката си заради изявлението на Карли.

Именно неудобната конфронтация на връзката им остави Кейт ядосана и раздразнена. Освен това Уилям също не можеше да повярва, че Карли ще направи такова нещо, знаейки любовта си към неприкосновеността на личния живот.

Други връзки

Винаги ни се е струвало това Уилям и Кейт винаги са били първите избори един за друг, въпреки че това е далеч от реалността.

Сочно! Как Уилям gettyimages

Освен Карли Маси-Бърч и Кейт, които вече споменахме, херцогът на Кеймбридж от 5 други дами : Davina Duckworth-Chad (юни 1999 г. - юли 1999 г.), Rose Farquhar (2000 г.), Jessica 'Jecca' Craig (2001 г.), Arabella Musgrave (лято 2001 г.) и Olivia Hunt (2002 г.).

Сочно! Как Уилям gettyimages

Уау, изглежда, че нашият „добър херцог“ или е бил женкар, или е търсил подходящия човек (намек: Катрин). Е, няма нужда да разглеждаме подробностите за връзките им, тъй като те просто не са работили. Така че нека кажем „чао-чао“ на всички тях и „браво“ на Кейт!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Какво казват подписите на Кейт Мидълтън и принц Уилям за техния брак? Експертът разкрива истината

Популярни Публикации