Съпругът на Джулия Робъртс Дани Модер дава поглед към красивия семеен момент, докато вечеряха с деца

Джулия се срещна с Дани, оператор, на снимачната площадка на „Мексиканецът“ през 2000 г. Те се ожениха две години по-късно и посрещнаха близнаци, момче и момиче, през 2004 г., последван от друг син през 2007 г.

Бракът на Джулия Робъртс с Дани Модер е това, което наричаме цели на връзката!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джулия Робъртс (@juliaroberts) на 14 февруари 2019 г. в 9:44 ч. PSTДжулия се срещна с Дани, оператор, на снимачната площадка на Мексиканецът през 2000 г. Те се ожениха две години по-късно и посрещнаха близнаци, момче и момиче, през 2004 г., последван от друг син през 2007 г. След като бяха толкова години заедно, техният съюз е силен както винаги.

Те са известни с това, че са лични, когато става въпрос за семейния им живот, но от време на време споделят погледи на някои добри семейни забавления.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Prom Mom (@ prom.mom) на 28 март 2016 г. в 1:46 ч. PDTНа Деня на майката през 2019 г. Дани изведе Джулия и децата на вечеря. Той сподели снимка на всичките пет с най-сладкия надпис:

Тази хубава мама в средата. Обичаме те толкова много.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от modermoder (@modermoder) на 12 май 2019 г. в 14:59 ч. PDTКакъв красив семеен момент! Благодаря, че го сподели, Даниел.

Как Джулия и Дани отглеждат децата си

Двойката прави всичко възможно, за да даде на децата си нормално, обикновено детство. Джулия спомена, че нейните тийнейджърски синове и дъщеря не са в социалните мрежи и излагането им на електронни джаджи е ограничено.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от modermoder (@modermoder) на 28 октомври 2017 г. в 16:58 ч. PDT

Тя и Дани също не позволяват статутът на децата на техните знаменитости да отиде при младите им глави. Джулия заяви в интервю през 2014 г., че децата й не знаят, че тя е световноизвестна актриса! За тях тя иска да бъде просто мама.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Феминистката декларация на Джулия Робъртс „Известна подмишница“ всъщност беше модна промяна

Знаменитости
Популярни Публикации