Джули Андрюс емоционално се отваря за болезнената развод от нейния „прекрасен“ първи съпруг, Тони Уолтън

Джули Андрюс и Тони Уолтън се запознават, когато тя е на 13, а той на 12, но любовта им от детството е обречена.

Много фенове на култовата класика Мери Попинз и Звукът на музиката чудя се кой е съпругът на Джули Андрю. Носителката на Оскар актриса всъщност се омъжва два пъти, но първият й брак я кара да лекува.Джули Андрюс и Тони Уолтън се запознаха, когато тя беше на 13, а той на 12. Джули преследва актьорска кариера, докато окото на Тони беше насочено към работа на сценограф. Двойката се ожени през 1959 г. и след 3 години посрещна дъщеря си.

Разчупената любовна история на Джули Андрюс и Тони Уолтън

Когато Джули Андрюс беше избрана в кариерата си, печелейки Оскар за Мери Попинз , личният й живот беше в руини.

Джули Андрюс емоционално се отваря за болезнената развод от неяГети изображения / Идеално изображениеМоже да е била една от най-обичаните и признати актриси, но любовната й история с любимата от детството Тони Уолтън стигаше до тъжен край.

Джули Андрюс емоционално се отваря за болезнената развод от неяГети изображения / Идеално изображение

Като дете на разведени родители, Джули се опита да спаси брака си, но двойката се раздели през 1967 г. Андрюс си спомни:За съжаление се разделих с прекрасния си първи съпруг. Бракът свърши и главата ми беше толкова пълна с бъркотия и боклуци.

Екранната легенда разкри, че това бурно време я е довело до терапия, за която тя твърди, че ѝ е спасила живота.

За кого е омъжена Джули Андрюс сега?

Две години след развода си Андрюс се жени за филмовия режисьор Блейк Едуардс. Двойката беше заедно повече от 33 години и работеха по 8 филма рамо до рамо.

Джули Андрюс емоционално се отваря за болезнената развод от неяГети изображения / Идеално изображение

Едуардс почина през 2010 г., когато беше на 88 години. Той и Джули имаха 2 дъщери заедно. Сега Андрюс е на 84 и не търси романтика, пазейки спомена за любовта, която е загубила.

Знаменитости Връзки Развлечения
Популярни Публикации