34-годишният брак на Катрин Рос доказва, че 4 развода не са присъда

- 34-годишният брак на Катрин Рос доказва, че 4 развода не са присъда - Знаменитости - Fabiosa

Докато заглавията за холивудските двойки най-често включват приказки за раздяла и развод , не чуваме много за тези, които са успели да останат силни и непоклатими. Един от онези прекрасни примери са Сам Елиът (73) и Катрин Рос (78).

gettyimagesСам и Катрин са били женен от 34 години и имат красива 33-годишна дъщеря Клео Роуз Елиът. Двойката се срещна, докато участва във филма Заветът , през 1978г.gettyimages

Елиът е най-известен със своите славни мустаци, както и с ролите си в Надгробен камък (1993) и Големият Лебовски (1998). Най-забележителното изпълнение на Катрин беше в класиката Завършилият (1967).gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Винаги ще разпознавате тези мустаци: Най-запомнящите се роли на Сам Елиът

Двойката наскоро се появи в Героят (2017), в която Рос изигра бившата съпруга на главния герой на Елиът.gettyimages

Въпреки че Катрин беше първата съпруга на Сам, Рос преди това беше женен и не веднъж.

Браковете на Катрин Рос, които трябваше да пропуснат място за трайния.

Преди да се установи със Сам Елиът, Катрин Рос беше женена четири пъти. Първият й съпруг е актьорът Джоел Фабиани. Бракът им продължи две години, от 1960 до 1962 г. Не след дълго след първия си развод, Катрин се омъжи за Джон Марион през 1994 г., но съюзът им се разпадна три години по-късно.

gettyimages

Ролята на Катрин в Бъч Касиди и Сънденс Кид (1969) не само й носи награда BAFTA за най-добра актриса, но и третия й съпруг, оператор Конрад Л. Хол. Двойката се ожени през 1969 г. и се разведе през 1973 г.

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 73-годишният Сам Елиът сподели какво поддържа брака им с Катрин Рос (77)

Две години по-късно Рос се срещна с четвъртия си съпруг, Гаетано Лиси, на снимачната площадка Съпругите от Степфорд (1975). Те веднага завързаха възела, но след това се разделиха през 1979 година.

gettyimages

Някой би си помислил, че след четири неуспешни брака Катрин е трябвало да се откаже от надеждата, но нейната история ни показва, че все пак е възможно да се намери истинска любов, дори след много опити и грешки.

Има живот след развода, а след това и някои.

Може да се изненадате как Катрин Рос остана с надежда, след като неуспешно се омъжи четири пъти. Е, има нещо общо с това как жените като цяло се справят с развода.

Беше установено, че жените се справят с развода по-добре от мъжете и дори се оказват отново щастливи след пет години след раздялата. Изследванията показват, че това е свързано с начина, по който мъжете и жените се справят с основните житейски проблеми. Жените се оказаха по-приспособими и склонни да продължат напред.

чрез GIPHY

Така че, дами, не се отказвайте, ако първият ви, вторият или дори третият брак не се получиха. Винаги има шанс да бъдете щастливи, стига да сте силни и позитивни.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Американската актриса Сиси Спейк е омъжена от 43 години за съпруга си, режисьора Джак Фиск

Популярни Публикации