Катрин Рос веднъж получи мярка за неотклонение срещу дъщеря си Клео Роуз. Какви са отношенията им в наши дни?

Последни актуални новини Катрин Рос веднъж получи мярка за неотклонение срещу дъщеря си Клео Роуз. Какви са отношенията им в наши дни? на Фабиоза

Бракът на Сам Елиът и Катрин Рос е рядкост по холивудските стандарти. 74-годишният Сам и 78-годишната Катрин са женени от 34 години .Сам и Катрин се срещнаха за първи път през 1969 г. на снимачната площадка Бъч Касиди и Сънденс Кид , в който той имаше второстепенна роля, а тя беше главната жена. Сам не можеше да набере смелост да я покани, но съдбата ги събра отново, когато се снимаха Заветът през 1978г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Cleo Rose Elliott (@cleoroseelliott) на 1 май 2018 г. в 7:53 ч. PDT

Двамата започнаха да се срещат и завързаха възела през 1984 г. Същата година Катрин роди първото им и единствено дете Клео Роуз Елиът.

Катрин Рос веднъж получи мярка за неотклонение срещу дъщеря си Клео Роуз. Какви са отношенията им в наши дни?gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Хвърлящият Сам Елиът открадна прожекторите на премиерата „Роди се звезда“ с красивата си съпруга и очарователна дъщеря

Проблеми в отношенията на Катрин с дъщеря си

Връзката между Катрин и Клео Роуз не винаги е била гладка. През 2011 г. ескалира до степен, в която Катрин трябваше да получи мярка за неотклонение, за да се предпази от дъщеря си, която беше извън контрол и действаше насилствено, Хора докладвани по това време.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Cleo Rose Elliott (@cleoroseelliott) на 29 юли 2017 г. в 7:09 ч. PDT

Според списанието Катрин е посочила в заповедта, че Клео „Вербално и емоционално ме малтретира дори като малко момиченце, но стана все по-насилствен на 12 или 13 години.“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Cleo Rose Elliott (@cleoroseelliott) на 19 юли 2017 г. в 6:49 ч. PDT

Един ден през март 2011 г. младата жена заплаши да убие майка си, ритна във вратата на шкафа, преследва майка си из къщата и успя да я намушка в ръката шест пъти с помощта на ножици, според съдебни документи, получени от Хора .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Cleo Rose Elliott (@cleoroseelliott) на 19 април 2017 г. в 7:40 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Винаги ще разпознавате тези мустаци: Най-запомнящите се роли на Сам Елиът

Какви са отношенията на Клео с родителите й в наши дни?

Не е станало ясно какво е предизвикало този насилствен изблик преди осем години, но изглежда Катерин оттогава е простила на дъщеря си и отношенията им се оправят.

Вижте тази публикация в Instagram

Моята красива мама!

Публикация, споделена от Клео Роуз Елиът (@cleoroseelliott) на 20 август 2018 г. в 7:58 ч. PDT

В публикациите на Клео в социалните мрежи често присъстват и двамата й родители, въпреки че розовокосата бомба споделя повече снимки с баща си, отколкото с майка си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Cleo Rose Elliott (@cleoroseelliott) на 24 юли 2018 г. в 6:10 ч. PDT

Съвсем наскоро Клео Роуз написа публикация да похвали баща си за героичните му усилия да спаси семейния им дом в Малибу, Калифорния, от бушуващия пожар.

Вижте тази публикация в Instagram

Завинаги съм благодарен на невероятните пожарникари, нашия градинар Хуан и сина му Джони и особено на баща ми, че спасиха дома ни. Но е трудно да се радваме, когато толкова много са загубили толкова много. Сърцата ми са с всички вас. #bucketbrigade #woolseyfire #malibustrong

Публикация, споделена от Клео Роуз Елиът (@cleoroseelliott) на 15 ноември 2018 г. в 18:34 ч. PST

Те са красиво семейство и се надяваме, че сега всички се разбират добре.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Коравният човек на Холивуд и западната звезда Сам Елиът се отваря като нежен сърдечен баща

Популярни Публикации