Кати Лий Гифорд размишлява за своя „ужасен“ първи брак от 6 години, който я остави опустошен

Преди да прекара 26 години с Франк Гифорд, Кати Лий Гифорд имаше 6-годишен роман с Пол Джонсън. Защо бившата водеща на „Днес“ нарече първия си брак разочарование?

Първият съпруг на Кати Лий Гифорд, Пол Джонсън, донесе бедствие в живота й. Когато се омъжи за него през 1976 г., тя смяташе, че той е „улов“, но в брачната нощ осъзна тя напълно грешеше . От този момент двойката никога не е имала интимност и истинска страст.

[Бракът] беше истинско разочарование за мен, тъй като знам, че беше за Пол. Всички искаме да обичаме и да бъдем обичани, а когато това не се случи, е опустошително.В книгата Regis !: Неразрешената биография , авторката Катлийн Трейси пише, че шестгодишният брак на Кати Лий Гифорд с Пол не е нищо друго освен „илюзия“.

Първият съпруг на Кати Лий Гифорд

Минаха магарешки години, откакто Гифорд се разведе с Пол Джонсън. И все пак, първото Днес водещата реши да размисли за болезнения си опит в ново интервю с По-близо седмично . 66-годишният мъж смело призна, че първият й брак е ужасен, докато вторият й е блаженство.Брак, благословен съм. Имах ужасен първи брак и имах удивителен втори брак. Дори не обмислям първия си брак; това беше юридически документ ...

Кати Лий Гифорд беше прекарала 29 години с Франк Гифорд до смъртта му през 2015 г. Двамата имаха две деца:  • 29-годишният син Коди;
  • 26-годишната дъщеря Касиди.

На въпроса дали ще се омъжи за трети път или не, тя отговори:

На точния човек, ако този човек дойде. Да разбира се.

Кати Лий Гифорд разсъждава върху неяГети изображения / Идеално изображение

Кати Лий Гифорд за самотата

Наскоро телевизионната личност, чийто втори брак също не беше без предизвикателства отворен за самотата й след смъртта на съпруга и напускането на децата. Тя дори се премести в Нашвил от къщата им в Кънектикът.

... Тогава се почувствах като морга с мен, само там. И казах, че трябва да създам нов живот за себе си, или този ще ме убие. Самотата осакатяваше. Беше осакатяващо.

Кати Лий Гифорд разсъждава върху неяГети изображения / Идеално изображение

Всъщност Кати Лий Гифорд обмисляше да напусне Франк поради проблеми с изневярата. Говорейки с Хода Котб в едно от предаванията, тя откровено заяви :

След като сам го преживях, не е забавно. Ужасно е. Това е огромен тест за връзката ви. Отнема цял живот, за да изградим този вид приятелство и история заедно и да се доверим, и е необходимо едно глупаво решение да го унищожим. Понякога ви остава времето, за да го изградите отново. Бях благодарен, че можем.

Кати Лий Гифорд разсъждава върху неяГети изображения / Идеално изображение

Бракът никога не е лесен, но става въпрос за химия, специална връзка и постоянна работа от двамата партньори. Не е известно дали 66-годишната Кати Лий Гифорд в момента се среща с някого. Въпреки че е самотна жена и понякога страда от самота, тя продължава да бъде силна и търпелива, както и да се надява на най-добрия остатък от живота.

Знаменитости Двойки знаменитости Връзки Новини за знаменитости
Популярни Публикации