Кийт Урбан за това как песента „Близнаци“ разказва много за любовта на любовта му, Никол Кидман

Преди време Кийт написа песен, наречена Gemini. Вероятно всеки слушател е имал идея на кого е посветил тази песен.

Едва ли някой може да завиди на женската съдба на известната холивудска актриса Никол Кидман. Връзката й с Том Круз наподобяваше живота на вулкан, особено когато той я напусна през третия месец от бременността. След като той си тръгна, тя направи спонтанен аборт.

Кийт Ърбан за това какГети изображения / Идеално изображениеНикол Кидман и Том Круз

Въпреки ужасната болка, която Круз й причини, Кидман му прости и продължи да общува с него. Може би времето наистина лекува, особено след като Никол вече има отлични отношения със звездата от кънтри музиката Кийт Урбан. Да се ​​надяваме, че всички минали ужаси за актрисата най-накрая са приключили!

Кийт Ърбан за това какГети изображения / Идеално изображение

Изглежда, че в семейството на знаменитостите цари пълно взаимно разбирателство. Ако погледнете техните общи снимки, можете да видите, че те са луди един за друг!Посвещаване на песен

Преди време Кийт написа песен, наречена зодия Близнаци . Вероятно всеки слушател е имал идея на кого е посветил тази песен. Някои от редовете са наистина интригуващи:

Кийт Ърбан за това какГети изображения / Идеално изображение

Тя е маниак в леглото,Но мозък в главата й.

Кийт призна, че тази песен е изцяло за Никол и тя много я харесва. Разбира се, трябва да е толкова приятно да имате песен, специално посветена на вас и написана от любящия партньор. Колко е романтично!

Кийт Ърбан за това какГети изображения / Идеално изображение

Двойката се ожени през 2006 г. и има 2 деца. Забележително е, че през толкова много години от съвместния живот връзката им стана само по-силна. И вярваме, че предстоят още много приятни и топли моменти за тях.

Знаменитости
Популярни Публикации