Кели Кларксън пее приспивна песен на караоке в Карпул

- Кели Кларксън пее приспивна песен на караоке в Carpool - Новини - Fabiosa

Кели Кларксън е изключително талантлива и награждавана певица. Първият досега Американски идол победителят, който е продал над 25 милиона албума по целия свят, вече получи 3 награди Грами и две награди на Академията за кънтри музика. Тя също се смята за една от най-добрите вокалистки в живота. 35-годишният младеж е женен за Брандън Блексток и има две деца, Ривър Роуз, която е на 3, и Ремингтън, който е на 19 месеца.

Вграждане от Getty ImagesВграждане от Getty ImagesПоявата на Кели в Carpool Karaoke

Кели Кларксън се появи в CBS Късното късно шоу домакин Джеймс Кордън Караоке в Карпул. Дуото изпя редица нейни хитови песни като Тъй като сте изчезнали, обичайте толкова меко , По-силен, заради теб, и Цяла жена от Лота '.

Късното късно шоу с Джеймс Корден / YouTubeПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Беше много тъмно време за мен ’: Кели Кларксън казва, че не е била щастлива, когато е била слаба

Кели накара Джеймс почти да заспи, когато тя изпя приспивна песен, която пее на сина си Реми. Песента е озаглавена Така че това е любов от Пепеляшка. Клипът включваше и романтична среща със съпруга на Кели, а двойката беше придружена от цигулар.

Късното късно шоу с Джеймс Корден / YouTubeИзпълнение на Кели с Pink на American Music Awards

Кели участва на 2017 American Music Awards. Тя откри шоуто с поп звездата Pink, която беше кавър на хитовата песен на R.E.M. Всички болят . Спектакълът беше в чест на героите на първите отговорили. Двамата удариха мрачна нотка с мрачното си изпълнение на класическата песен от 1992 г. и развълнуваха членовете на публиката до сълзи.

По този начин, както всички виждаме, Кели Кларксън може лесно да пее различни песни и да изпълнява много на сцената и по време на телевизионни предавания.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Караоке сесията на Sia’s Carpool с Джеймс Кордън се оказа страхотна

Кели Кларксън
Популярни Публикации