Подобната на сестра Кели Рипа веднъж е направила операция на крака без анестетик, за да защити нероденото си бебе

Най-новите актуални новини Сестрата на Кели Рипа, която някога беше оперирана на крака, без анестетик, за да защити нероденото си бебе на Fabiosa

Знаете ли, че Кели Рипа има по-малка сестра? Линда Рипа е модел, актриса и автор на детски книги.

В по-голямата си част тя обича да държи нисък профил, криейки се в На живо с Реджис и Кели сянка на домакиня.

По тази причина не много хора знаят героично нещо, което тя е направила, за да защити бебето си.Ужасяваща катастрофа

Линда Рипа попадна в ужасна автомобилна катастрофа, когато беше бременна в 7-мия месец. В последствие тя смачка няколко кости и счупи таза си, което накара неродения й син Серджо-Джузепе да влезе в кома.

Линда беше погълната от страх и болка през следващите няколко седмици, докато бебето й се бореше за живота си. Трябваше да направи операция на крака три дни след инцидента, но отказа да приема упойки, притесняваща се, че те могат да навредят на сина й.Не само, че след операцията тя отхвърли всички лекарства за облекчаване на болката по същата причина. След 4 седмици престой в кома, Серджо-Джузепе най-накрая се събуди.

Той е роден през 1999 г. около седем седмици преждевременно. Линда го нарече „чудо-бебе“, защото никой нямаше представа как е оцелял.

През един от най-трудните периоди в живота си Рипа имаше любимата си сестра до себе си, както и родителите си Естер и Джоузеф.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Kelly Ripa (@kellyripa) 23 Дек 2018 в 10:05 PST

Очевидно е, че сестрите Рипа са наследили най-добрите качества на родителите си и са възпитавали здравата семейна връзка, която имат от детството си.

Популярни Публикации