Децата изпълняват Signature Moonwalk в стил Майкъл Джексън в стил

- Децата изпълняват Signature Moonwalk на Michael Jackson’s Style - Inspiration - Fabiosa

Майкъл Джексън беше във възход, за да стане вокален колос, след като напусна братската си музикална група - The Jacksons. Но последователността от събития, които заобикаляха неговото представяне на предаването на живо по повод 25-годишнината на Motown Music - Motown 25: Вчера, днес, завинаги - MJ официално запечата своите емблематични черти като крал на поп.

Първият лунен поход

Майкъл Джексън признава Джеймс Браун и Фред Астер като основни влиятели в неговия танцов стил, като Джефри Даниел съобщава, че го е научил на лунната пътека.gettyimagesКонцертни събития и шоута ще видят краля на поп тръпката и заслепяват феновете с неговите танцови движения и подписната лунна пътека. Всичко започна с неговото самостоятелно изпълнение на 25-ата годишнина на Motown Music пред публика на живо.

Облечен в това, което ще бъде неговото модно изявление - черна шапка Fedora, сако с пайети и ръкавица на чифт вталени панталони, разкроени, за да разкрие чифта му чорапи - MJ се постави в камък, докато дебютира с лунния си танцов ход на силния писък и аплодисменти на публиката, докато той изпълняваше Били Джийн.gettyimages

Децата го правят по своя начин

MJ беше трансгенерационна фигура, чиято рутина на лунната пътека оттогава е пресъздадена в T или комично се опитва от деца от всички възрасти.

В видеоклип на сватбена церемония в YouTube се забелязва впечатляващо изпълнение на млад артист в червен военен костюм, панталони с дължина до глезените и останалата част от стилизираната алуминиева гардеробна MJ, танцуващи под песните „Black or White“ и „Billie Jean“ medley .Още едно друго видео в YouTube отваря женско бебе, срамежливо изплъзващо се от завесата под песента на Били Джийн. Тя изпълнява своята версия на рутината на лунния поход и се плъзга обратно в завесите, правейки сладък изход.

Гледайте видеоклипа по-долу и се насладете на лунната разходка в детска версия за себе си. Не забравяйте да споделите и с приятели и семейство.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Хваленето на Бог не става по-добро от това: 4 деца хвалят и се покланят на Бог със стил

Майкъл Джексън Деца Стил
Популярни Публикации