Звездата „Да убиеш присмехулник“ Григорий Пек роди 5 деца, но къде са те сега?

Последната актуална новина „Да убиеш присмехулник“ Звездата Грегъри Пек роди 5 деца, но къде са те сега? на Фабиоза

Популярният американски актьор Грегъри Пек беше популярен най-вече с ролята си на Атикус Финч в драматичния филм Да убиеш присмехулник .Другите му видни творби включват Ключовете на кралството, Годишникът, Джентълменско споразумение, Дванадесет часа на високо, Заклинание, Стрелецът, Римски празник, Моби Дик , и много други.Децата на Грегъри Пек

Но освен емблематичен актьор, той беше и отдаден баща на пет невероятни деца. С първата си съпруга Грета Кукконен Пек има трима сина: Джонатан, Стивън и Кари Пол.

С втората си съпруга Вероник Пасани актьорът има син Антъни Пек и дъщеря Сесилия Пек.

Къде са те сега?

За съжаление, не всички деца са все още живи. Например синът на Грегъри, Джонатан, беше намерен мъртъв от изстрел през 1975 г. и властите вярваха, че той се е самоубил.

Някои деца решиха да последват стъпките на своя известен баща. Както знаем, Сесилия Пек е доста известна актриса и дебютира на екрана в Най-добрият ми приятел е вампир .

В момента Стивън Пек ръководи групата на бездомните ветерани. Известно време той живее в Холивуд и иска да стане актьор, но по-късно разбира, че има друга страст.

Всички са изненадани да разберат какво правя, защото баща ми беше Грегъри Пек и смятат, че има много други неща, които мога да правя

Децата на Грегъри Пек много уважаваха баща си. По време на едно от интервютата Сесилия разкри, че баща й е имал много благоприличие и почтеност, а Стивън добавя, че той също е имал щедрост и състрадание.

Освен талантлив актьор, Грегъри Пек беше и всеотдаен баща на пет деца и те все още много го липсват и обичат!

Популярни Публикации