Ким Кардашиян публикува снимка от 8 клас. Лицето й изглежда ли различно сега заради пластмасата?

- Ким Кардашиян публикува снимка от 8 клас. Лицето й изглежда ли различно сега заради пластмасата? - Знаменитости - Фабиоза

От доста дълго време медиите говорят за любовта на Ким Кардашиян към пластичните операции. Съобщава се, че е имала работа с цици, пълнители и устни, за да се увери, че известният й вид е на първо ниво. Очевидно е, че тя се е променила много, откакто се е издигнала през 2007 г.

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кортни Кардашиян празнува 39-ия си рожден ден! Какво пожелаха семейството и феновете на кралицата КардашиянКим е известна като фен на филърите и дори се опита да си го инжектира самостоятелно В крак с Кардашианците шоу.

gettyimagesgettyimages

Не е трудно да забележите разликите по лицето на Ким, особено ако говорим за носа и цялостната дефиниция и форма на лицето й.

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian) 4 Май 2018 в 8:16 PDTНаскоро Ким публикува своя снимка от 8-матистепен. Тя написа в надписа „ Католическо училище момиче 8 клас. ”Тя изглежда толкова различно! Трудно е да разпознаем Ким Кардашиян в това прекрасно младо момиче.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ким Кардашиян има много мускулести ръце в оживен нов мем 'Gym Kardashian'

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian) 7 Май 2018 в 12:01 PDT

Публикация от MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) 8 Фев 2018 в 7:32 PST

Феновете молят Ким да спре да прави толкова много пластични операции и наистина са загрижени за пластификацията на лицето и тялото на риалити звездата.

Забелязвате ли някакви разлики във външния вид на Ким Кардашиян?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Роб Кардашиян разтапя сърца с очарователен щрак на дъщеря си мечта Кардашиян прегръща северозапад

Ким Кардашиян
Популярни Публикации