Кимбърли Шлапман намери любов с мъж, който й помогна да се излекува от смъртта на съпруга си

Кимбърли Шлапман от „Малкият голям град“ е талантлива певица, чийто личен живот също попадна в заглавията, особено след като съпругът й почина внезапно. Оттогава тя премина към съпруга си. Разберете какъв е бракът им.

Кимбърли Шлапман се радваше на любящ брак със съпруга си Стивън Роудс, когато той внезапно почина. Неочакваната му смърт несъмнено силно удари певицата, но в момента нещата я търсят.

Ставайки вдовица

Кимбърли Шлапман, един от членовете на Малкият голям град група, изправена пред наистина тежък период през 2005 г., когато съпругът й почина. По това време Стивън е адвокат на групата и според Earnthenecklace , той почина от инфаркт.Кимбърли Шлапман намери любов с мъж, който й помогна да се излекува от съпруга сиГети изображения / Идеално изображениеПо време на интервю от 2015 г. с CBS , Малкият голям град членовете на групата разкриха как смъртта на Стивън е била нестабилно време за тях. Членът на групата Карън Феърчайлд каза, че се притеснява, че смъртта му означава край на групата.

Кимбърли Шлапман намери любов с мъж, който й помогна да се излекува от съпруга сиГети изображения / Идеално изображениеТя не смяташе, че Кимбърли никога повече няма да пее:

В очите й имаше толкова много мъка. Затова не мислех, че тя наистина ще пее. Някак си мислех, че групата е приключила.

Вторият съпруг на Кимбърли Шлапман

Красивата певица наистина намери причина да се усмихне отново, когато срещна сегашния си съпруг Стивън Шлапман. Двойката завърза възела през 2006 г. Според Хора , Кимбърли и Стивън бяха дългогодишни приятели и тя намираше утеха в него, когато най-много се нуждаеше от него.Кимбърли Шлапман намери любов с мъж, който й помогна да се излекува от съпруга сиGetty Images / Ideal Imag

Представителят на Кимбърли, Трейси МакГлоклин, която потвърди сватбата в магазина, заяви, че двойката има „малка и интимна“ церемония и че всички на сватбата, включително булката и младоженеца, са боси.

Веднъж певицата се отвори CountryLiving за нейната любов и признателност към съпруга си. Тя го обожаваше за това как той успя да й даде възможност да блести.

Животът му се върти около моя график и всичко, което се случва с мен, и за съжаление той отстъпва.

Кимбърли Шлапман намери любов с мъж, който й помогна да се излекува от съпруга сиГети изображения / Идеално изображение

Той също така беше много полезен с грижите за дъщерите им Дейзи и Доли, което даваше на Кимбърли цялото време, от което се нуждаеше, за да се съсредоточи върху музиката си.

Кимбърли Шлапман за влюбване в Стивън

Веднъж талантливата майка разкри на Поп култура че никога не е очаквала да се влюби в Стивън толкова скоро след смъртта на съпруга си. Последното нещо, което тя търсеше, беше да започне връзка, но животът имаше други планове.

Кимбърли Шлапман намери любов с мъж, който й помогна да се излекува от съпруга сиГети изображения / Идеално изображение

Тя обясни, че по това време двамата със Стивън са добри приятели и се познават от шест години. Той непрекъснато посягаше към нея по време на нейната скръб.

Започна да ми се обажда повече от всички останали [смее се]. И двамата преживяхме подобни загуби; той не беше загубил партньор, но беше загубил близък приятел, така че ние някак се свързахме с това. Много го наскърбих, някак си. Той взе мъката ми.

Кимбърли Шлапман намери любов с мъж, който й помогна да се излекува от съпруга сиГети изображения / Идеално изображение

Тя добави, че Стивън е бил страхотен слушател и ще я оставя да говори колкото иска. Тя определи партньора си като „най-красивия подарък“ досега.

Някои факти за Малкият голям град банда

Ето няколко интересни неща, които трябва да знаете за популярната музикална група на Кимбърли.

  • Това е четиричленна група : Карън Феърчайлд, Кимбърли Шлапман, Джими Уестбрук, Филип Суит обединиха своите умения.
  • Скромно начало : Джими веднъж разкри на NPR че първият концерт на групата се състоя в Grand Ole Opry. По това време те имаха само една китара и разчитаха най-вече на комбинираните им гласове, за да създадат магия.
  • Правят всичко заедно r: Карън каза Хора че четиримата са направили всичко заедно. Тя разкри, че те са имали правило, при което един човек не може да убеди останалите в нещо, което не искат да правят.

Понякога любовта може да дойде от най-неочакваните места. В този случай Кимбърли се обърна към свой приятел за утеха и в крайна сметка намери щастлива. Тя разчиташе на неговата подкрепа през най-тежките си времена и днес, след повече от 15 години като мъж и съпруга, двамата не можеха да бъдат по-щастливи.

Кимбърли преживя трагедия в миналото, която можеше да опустоши всеки, но тя избра да изглежда от добрата страна. Ето пожелание на щастливата двойка още много страхотни години.

Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации