Кайл Маклаклан реагира на номинацията си за Златен глобус за ролята му в „Туин Пийкс“

Американският драматичен сериал, Върхове близнаци , се върна на нашите екрани на 21 май 2017 г. Произведени и излъчени са 18 епизода, а актьорът Кайл Маклахлан повтори главната си роля на специален агент Купър. Той също така изигра ролята на Double на Cooper и Douglas 'Dougie' Jones.

Вижте тази публикация в Instagram

По дяволите хубава година беше! #YearInSearch #TwinPeaksПубликация от Кайл Маклахлан (@kyle_maclachlan) 13 Дек 2017 в 5:17 PST

Номинация за Златен глобус

През 1991 г. Маклахлан е номиниран за главната си роля в същия сериал и той печели тази награда. Беше наистина невероятно, че той беше номиниран отново за същата роля 26 години по-късно. Ясно е, че той е сръчен актьор и годините не са променили.След обявяването на тази номинация, MacLachlan публикува изявление, казвайки как „ развълнуван и смирен - той беше на кимване.Какъв сюрреалистичен опит да бъда номиниран днес за роля, която имах късмета да спечеля тази награда преди 26 години.

чрез GIPHY

Той също така оцени Златния глобус за признанието му за пореден път.

Маклаклан беше номиниран заНай-добро изпълнение на актьор в ограничена серия или филм, създаден за телевизия.

MacLachlan празнува

След излизането на изявлението си, актьорът отиде в Twitter, където отговори на някои въпроси от феновете на Върхове близнаци сметка. Един човек го попита как ще отпразнува това страхотно постижение. Тъй като той пое три роли в Туин Пийкс: Завръщането , фенът искаше да разбере кой от тях ще отпразнува кимването - агент Купър, г-н C или Dougie?

Ще празнувам като и трите. Това означава, че ще изпия хубава, гореща, черна чаша кафе.

чрез GIPHY

Е, независимо от това как той решава да го направи, ние смятаме, че той абсолютно заслужава да отпразнува тази номинация за награда. Други номинирани в категорията на MacLachlan включват:

  • Робърт де Ниро, „Магьосникът на лъжите
Популярни Публикации