„Л.А. Законът 'Звездата Корбин Бернсен, сега баща на четири деца, съжалява за аборта на бебето си:' Най-лошият ден в живота ми '

Последни новини 'L.A. Законът 'Звездата Корбин Бернсен, сега баща на 4, съжалява за аборта на бебето си:' Най-лошият ден в живота ми 'на Fabiosa

Популярният американски актьор и режисьор Корбин Бернсен, известен с ролята си на бракоразводен адвокат Арнолд Бекер в драматичния сериал на NBC Закон Л.А., е женен за съпругата си, британската актриса Аманда Пейс, повече от 30 години, от 1988 г. насам.

Гети изображения / Идеално изображениеПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Звездата от 'NCIS' Дженифър Еспозито твърди, че е загубила 5 роли, защото не е достатъчно бяла. Холивуд е трудно да се угоди!Между другото, това е вторият му брак, тъй като от 1983 до 1987 г. Корбин Бернсен е женен за Бренда Купър.

Най-лошият ден от живота

Докато изнасяше реч на Международната християнска медийна конвенция в Орландо, Корбин Бернсен разкри за най-лошия ден в живота си и какво е усещането да загубиш бебе. Той сподели трагичното история за абортиране на бебе , и това беше наистина искрено признание.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Corbin Bernsen (@cdbernsen) 20 октомври 2017 г. в 3:48 PDT

Това се случи малко след първата бременност и те бяха готови да станат родители отново.

Съпругата ми и аз имахме първото си дете, бяхме лудо влюбени, както аз днес, и го обичахме. „Л.А. Законът се случваше и аз бях като: „Да имаме още едно бебе. Тя току-що напусна кариерата си на актриса и [обичаше] цялото семейно нещо.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Corbin Bernsen (@cdbernsen) 2 април 2014 г. в 7:31 PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сестра със синдром на Даун: Джейми Фокс разкрива много специална връзка с по-младия си брат

Но за съжаление лекарите обявиха, че бебето не се развива правилно и има сериозни здравословни проблеми.

Забременяваме [отново], разбираме, че ще е момче и го кръщаваме Хенри. Взехме неговата стая, започваме да събираме всички неща, вземаме неща от първото бебе и ги рециклираме. ... Влизаме в последния триместър на преглед и лекарят ни поглежда и той казва: „Имаме малък проблем, околоплодната течност не се образува, бъбреците на бебето изчезват.

Гети изображения / Идеално изображение

Двойката се върна за друг медицински преглед , и чух някои ужасни новини за бебето. Оказа се, че има опасност за здравето на Аманда и най-вероятно бебето няма да стигне до термина.

Няколко дни по-късно се връщаме и той казва: „Ще ви съобщя много лоши новини. Аз не съм Бог и не мога да ви кажа със сигурност, но аз съм 99,99 и една десета процента това бебе не би стигнало до термина и дори по-лошо - Аманда (жена ми) има опасност за здравето ви

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Guy D'Alema (@guydalema) 21 март 2019 г. в 05:41 PDT

И те трябваше да вземат най-лошото решение в живота си прекъснете бременността .

Така че направихме този избор, ние се впускаме в това, което не можеш да ми кажеш, че не е най-лошият ден в живота ми и прекратяваме. Знаете, че не е нужно да използвате всички думи като „аборт“, защото те имат тези красиви думи, които карат да звучи така, сякаш е добре, [но] това беше най-лошият ден в живота ни.

Корбин Бернсен казва, че след аборта Бог ги е благословил с близнаци. Въпреки това той никога няма да забрави изгубеното бебе.

Голямо семейство

Корбин Бернсен и съпругата му Аманда Пейс имат четири невероятни синове , Оливър, Ангус, Хенри и Финли. Те имат голямо семейство и много му се радват!

Гети изображения / Идеално изображение

Корбин Бернсен отвори за най-лошия ден в живота си за първи път, разказвайки за деня, в който загуби бебе.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Публичната бременност на Меган Маркъл вероятно би могла да окаже голям натиск върху други бременни жени. Как Роялите могат да го променят?

Популярни Публикации