„Л.А. Звездите на Law Jill Eikenberry и Michael Tucker са щастливо женени повече от 40 години

Последни новини „L.A. Звездите на Law Jill Eikenberry и Michael Tucker са щастливо женени повече от 40 години за Fabiosa

Бихте си помислили, че е така не е добре за брак когато двама съпрузи работят заедно. Кой би искал да бъде с партньора си по цял ден, всеки ден? Дори и да сте лудо влюбени, това може да е уморително!ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: ‘Добрият доктор’ Алекс Парк е разведен с Миа на екрана, но в реалния живот актьорите са щастливо женениИма обаче една видна двойка, чийто силен съюз опровергава всички стереотипи за съвместна работа, докато сте женени.

Изключителната любовна история на Джил Айкенбъри и Майкъл Тъкър

Джил Айкенбъри и Майкъл Тъкър, звезди от дългогодишната правна драма Закон Л.А. , бил е женен повече от 40 години .Някои фенове на Закон Л.А. помислиха Майкъл и Джил, които също бяха двойка на екрана, се срещнаха на снимачната площадка, но всъщност се срещнаха десетилетие преди излъчването на шоуто за първи път! Всъщност създателят на шоуто, Стивън Бочко, написа ролите на Ан Келси и Стюарт Марковиц специално за тях.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от El_Album_De_Los_Cromos (@el_album_de_los_cromos) на 30 ноември 2018 г. в 10:01 ч. PST

В интервю с Парад , двамата актьори си припомниха какво е да играеш семейна двойка и как това се отрази на брака им.Отначало имаха съмнения дали ще се получи. Джил каза:

Не знаехме дали ще ни хареса. Много хора не обичат да работят със съпрузите си, защото не могат да получат достатъчно перспектива, но Бочко ни помоли да направим този епизод от две части на Hill Street Blues като двойка. Смятаме, че той наистина го тестваше, за да види как сме на екран като двойка. Оказа се, че го обичаме.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоан Лий (@joanjazzz) на 19 април 2017 г. в 21:14 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Имаше ли сватба? Уинона Райдър може би се е омъжила за Киану Рийвс истински на снимачната площадка на Дракула

Закон Л.А. бягаше осем сезона и не винаги беше добре за брака. Джил призна, че когато героите им се бият, тази енергия понякога се превръща в реалната й връзка с Майкъл, но винаги успяват да я изгладят.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jill Eikenberry (@jilleikenberry) на 14 март 2019 г. в 12:52 ч. PDT

Като цяло в играта на двойка на екрана имаше повече добри, отколкото лоши. Някои моменти в шоуто дори се чувстваха като истински и бяха източник на истинско вълнение. Майкъл си спомни:

Беше чудесно да мога да ухажвам жена си отново, да се влюбя отново в нея и да се оженя отново за нея. Мисля, че това беше невероятна възможност за нас.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от AdriaBelport (@adriabelport) на 5 април 2017 г. в 20:01 ч. PDT

Заедно в болест и в здраве

По време на снимките Закон Л.А. , Джил имаше голяма здравна криза. Тя беше диагностицирана с рак на гърдата , диагноза, която постави кариерата и дори живота ѝ на опасност.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Чад (@thekitschiestchad) на 21 януари 2019 г. в 6:50 ч. PST

За щастие тя беше успешно лекувана през следващите две години, след като беше диагностицирана, а Майкъл беше до нея през цялото време. Оттогава Джил е вокален адвокат за изследване на рака на гърдата и ранно откриване, а Майкъл подкрепя нейните инициативи на всяка стъпка.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Битката за рака на гърдата на Шърли Темпъл: Как тя преодоля болестта и стана пионерски адвокат

Популярни Публикации