Лейди Гага отдаде почит на късната си леля Джоан с новия си албум

- Лейди Гага отдаде почит на късната си леля Джоан с новия си албум - Celebs - Fabiosa

Лейди Гага е известна в цял свят със своите ексцентрични и понякога странни модни избори. Наскоро обаче беше разкрита много по-меката й страна. Наградената певица отдаде бляскава почит на един от най-влиятелните хора в живота си. Леля й Джоан Стефани Германота.

В този емоционален туит Лейди Гага споделя почит към леля си. На тази черно-бяла снимка тя позира с продуцента на ас, Марк Ронсън.Коя всъщност е тази мистериозна леля?

Джоан Стефани Германота беше сестра на бащата на Лейди Гага. За съжаление тя страда от лупус и продължава на нежна възраст от 19 години. Въпреки че Лейди Гага се роди 12 години след смъртта на леля си, тя все още научи много за нея от баща си и семейството си.

Джоан също беше съвършен художник и запалена по живописта и поезията. В интервю за Beats 1’s Zane Lowe, тя говори за преминаването на лелите си и за ефекта, който това е оказало върху семейството. Тя каза:

Смъртта й ... остави белег, който никога не зарасна. Докато се връщах в домашния си живот и прекарвах време с приятелите и семейството си и се измъкнах от основната светлина за една минута, опитът на нашето семейство и предизвикателствата, които ни правят това, което сме.

Лейди Гага споделя и специална връзка с покойната си леля. Средното й име също е Джоан (пълното й име е Стефани Джоан Анджелина Германота). Гага признава, че леля й винаги е била модел за подражание за нея и източник на вдъхновение. Относно справянето със загубата, тя добавя:Цялата твърдост на болката от загубата й ни направи всички силни и ни направи това, което сме. Тя е жената от миналото ми, която се превръща и ми помага да внеса повече от моето честно женско себе си в бъдещето.

Семейството я помни.

Това не е първият път, когато Лейди Гага дава признание на покойната си леля. Буклетът, включен в дебютния й албум за 2008 г. „The Fame“, съдържа едно от непубликуваните стихотворения на Joanne, озаглавено „За миг“.

gettyimages

Семейството й също продължава да помни Джоан и да отдава почит. През февруари 2012 г. родителите на Гага, Джо и Синтия Германота, отвориха италиански ресторант, наречен Joanne’s Trattoria в сърцето на Ню Йорк.

Публикация от Joanne Trattoria (@joannetrattoria) 9 ноември 2017 г. в 9:07 PST

Джоан Стефани Германота може би отдавна я няма, но Лейди Гага продължава да поддържа духа си жив чрез музиката и изкуството си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Селена Гомес, носителка на наградата „Жената на годината“, коментира нейното помирение с Джъстин Бийбър

Лейди Гага
Популярни Публикации