Езиковият експерт дава своята присъда по твърдението на Мелания Тръмп относно владеенето на шест езика

Съобщава се, че съпругата на Доналд Тръмп владее добре шест езика: английски, френски, немски, италиански и сръбски, както и родния си език словенски.

Мелания Тръмп се откроява от своите предшественици със своята сдържана личност, тих начин и незаинтересованост в светлината на прожекторите.

Съобщава се, че съпругата на Доналд Тръмп владее добре шест езика: английски, френски, немски, италиански и сръбски, както и родния си език словенски. Тя говори повече езици от която и да е първа дама преди нея. Но наистина ли е така?Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от първата дама Мелания Тръмп (@flotus) на 24 април 2019 г. в 15:23 ч. PDTЗабележително е, че няма доказателства, че тя говори друг език, освен словенски и английски, с някаква действителна степен на владеене. Според Политически изблик , един експерт по езици Джон Аравосис заяви, че твърдението на Мелания Тръмп, че тя говори пет езика, с изключение на словенския, не е вярно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от първата дама Мелания Тръмп (@flotus) на 24 юли 2019 г. в 8:57 ч. PDTВъзможно е FLOTUS да ги е изучавал, но е съмнително дали тя го използва редовно и какво смята за „плавно“. Например, при среща с папа Франциск, който говори италиански, тя погледна преводача, за да разбере какво казва.

Друга аналогична ситуация се случи във Франция, когато Мелания Тръмп посети детска болница. Погледнете видеото по-долу - всичко, което тя каза, беше „Bonjour, je m 'appelle Melania“, което е „Здравейте, казвам се Мелания“.Джон Аравосис призна, че FLOTUS всъщност е „излъгал“, че говори няколко езика. Словенският и сърбохърватският са националните езици на нейната родина, но твърдението й, че владее добре други, в най-добрия случай е недоказано.

Експертът дори каза, че нейният английски е „счупен английски“, така че той не вярва, че тя е била честна за всички тези езици.

Е, някои хора са просто срамежливи или не са уверени да говорят пред обществеността, така че може би Мелания Тръмп просто не се чувства комфортно да го направи.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Колко високо поддържаща е Мелания Тръмп и кой поема личните й разходи?

Знаменитости
Популярни Публикации