Трайна любов! Съпругата на д-р Оз Лиза споделя какво поддържа техния брак здрав и щастлив: „Опитваме се да не се приемаме взаимно“

Д-р Оз и съпругата му Лиза Оз са заедно от много години. Как успяват да поддържат брака силен?

Д-р Оз е известен сърдечен хирург, спечелил слава след участието си - Шоуто на д-р Оз. Но какво ще кажете за личния му живот? Доктор Оз женен ли е? Коя е жена му?

Днес говорим за романтиката на д-р Мехмет Оз и неговата колега по телевизията и радиото Лиза Оз.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от д-р Оз (@dr_oz) на 20 юли 2019 г. в 8:08 ч. PDTСъпругата на д-р Оз за тайната на техния дълготраен брак

В интервю с Yahoo! начин на живот , здравният експерт се пошегува, че връзката им е била „нещо като уговорен брак“ но това не е шега. Родителите му и Лиза бяха близки приятели и те бяха тези, които представиха бъдещите съпрузи един на друг. В резултат на това д-р Оз и съпругата му се ожениха през 1985 г., след като надживяха повечето профсъюзи на знаменитости.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от д-р Оз (@dr_oz) на 16 септември 2019 г. в 9:15 ч. PDTД-р Оз и Лиза очевидно се свързват на няколко нива. Любимата на Мехмет веднъж сподели тайната на дълготрайния им брак и какво прави връзката им силна.

Мисля, че едно от нещата, които ни държаха заедно, е фактът, че никога не се отегчаваме един от друг, но по-важното е, че се опитваме да не се приемаме за даденост и когато сме признателни и благодарни за връзките си, той държи малките неща в перспектива.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от д-р Оз (@dr_oz) на 26 март 2019 г. в 16:45 ч. PDTВъпреки че уговорените бракове рядко работят, Ozes са идеалното свидетелство за неговия „успех“. След 7 месеца запознанства Мехмет осъзна, че Лиза е човек, без когото не иска да живее, затова го направи 'я преследва по улицата, взе една таба от алуминиева кутия, която беше на земята' и каза , 'позволете ми да се оженя за вас.' Колко възхитително!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от д-р Оз (@dr_oz) на 5 май 2019 г. в 19:10 ч. PDT

Двойката винаги е била щастлива, отдадена и горда един от друг. Техният дълготраен брак е родил четири деца: три дъщери, Дафне, Арабела Сезен и Зоуи Ясемин, както и син Оливер Мустафа.

Забележително е, че раждането на първородното дете на Дах на Мехмет и Лиза не беше лесно, тъй като тя почти умря. Въпреки това лекарите спасиха ситуацията и тя успя да води нормално детство. Тя и останалите й братя и сестри са израснали в Cliffside Park, Ню Джърси.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от д-р Оз (@dr_oz) на 4 април 2019 г. в 12:46 ч. PDT

Семейството на Оз е прекрасно! Всички те изглеждат толкова привързани и близки един към друг и ние със сигурност се радваме за техния идиличен живот. Д-р Оз и Лиза знаят как да поддържат връзката си силна и щастлива! И какво мислите? Съгласен ли си?

Двойки знаменитости
Популярни Публикации