Дъщерята на Лорънс Фишбърн казва, че е 'нежелана' в живота му, докато го 'смущава' в безразсъдно наддаване за пробив в Холивуд

Последни новини Дъщерята на Лорънс Фишбърн казва, че е 'нежелана' в живота му, докато го 'смущава' в безразсъдно наддаване за пробив в Холивуд на Fabiosa

Понякога родителите могат да погледнат пътя, по който е детето им, и да се запитат: „Къде сбърках?“ След безбройните правни състезания дъщерята на легендарния актьор, Лорънс Фишбърн, е имала ... почти сигурна, че това се е запитал той. Защо?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Монтана Фишбърн (@montanafishburne) 11 април 2019 г. в 9:06 PDT28-годишната му дъщеря е пенсионирана филмова звезда за възрастни и екзотична танцьорка. Монтана също беше ударена с четири обвинения, свързани с DUI. Жената е постигнала интернет слава (и / или позор), но с цената на толкова много, включително връзката си с известния си баща.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Монтана Фишбърн (@montanafishburne) 21 април 2019 г. в 6:47 PDT

Според Монтана, Лорънс й е казал, че „Тя е нежелана в живота му и не иска да има нищо общо с нея ... поне засега“.Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Laurence Fishburne (@laurence_fishburne) 11 февруари 2016 г. в 6:17 PST

След това Монтана добави, че баща й каза:

„Няма да говоря с теб, докато не обърнеш живота си, ти ме смути.“Съдебните документи, подадени по наказателното дело на Фишбърн, я обвиняват в нарушаване на пробацията. По-конкретно, Монтана е обвинена, че е напуснала своя окръг по местожителство без одобрение на съда на 23 август 2018 г. Те твърдят, че тя е пътувала до Ню Йорк, за да посети семейството си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Монтана Фишбърн (@montanafishburne) 30 юли 2019 г. в 7:58 PDT

Дъщерята на Лорънс е обвинена, че също не се е подложила на произволен тест за кръв и урина миналия месец. Документите също така отбелязват, че в момента тя е в амбулаторна програма в Уест Палм Бийч.

Въпреки че връзките на Монтана с баща й са доста тежки и обтегнати, жената казва, че майка й все още я приема и обича такава, каквато е.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Монтана Фишбърн (@montanafishburne) 19 август 2019 р. в 8:00 PDT

Е, може би момичетата просто се нуждаеха от повече внимание и любов от баща й и той просто не можеше да го получи. В края на деня се надяваме Лорънс и Монтана в крайна сметка да намерят изход и да спасят скъпоценната си връзка между баща и дъщеря!

Популярни Публикации